Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Zwolleweg 0ong in BARNEVELD
Op zoek naar een plek waar uw onderneming alle ruimte heeft? Op deze bouwkavel van 3.243 m² kunt u een bedrijfsgebouw bouwen dat helemaal aan uw wensen voldoet.
En dat op een goed ontsloten en perfect bereikbare locatie op het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid.

LIGGING
Het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid is een toplocatie voor welk bedrijf dan ook, mede dankzij de goede aansluiting op de snelweg A1. Diverse bekende bedrijven als Van Reenen Transport, Hoeflon Compactkranen en Van Ee Staalspecialisten hebben zich reeds hier gevestigd.

ERFAFSCHEIDING
Koper zal voor eigen rekening een erfafscheiding in de vorm van een beukenhaag aanplanten, conform het beeldkwaliteitsplan.

PARKMANAGEMENT
Koper is verplicht zich aan te sluiten bij de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld. Het inschrijfgeld bedraagt € 1.000,- per kavel. Als er meerdere bedrijven worden gehuisvest op één kavel bedraagt de bijdrage per bedrijf € 1.000,- gedeeld door het aantal op de kavel te huisvesten bedrijven met een minimum van € 100,- per bedrijf. Koper aanvaardt de verplichting tot het duurzaam in stand houden van zijn lidmaatschap/aansluiting/participatie.
+ Lees meer ›843.180 v.o.n.


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's
Video