verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verkocht Zwolleweg 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
Nieuw te bouwen bedrijfsgebouw op unieke zichtlocatie op Harselaar-Zuid aan rotonde bij Hoeflon! Op deze kavel van bijna 3.000 m² wordt een architectonisch bedrijfsgebouw gerealiseerd van 1.500 m² op de begane grond en 590 m² op de verdieping. Volledig naar eigen wens in te richten.
Het bedrijfsgebouw beschikt over casco bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte en/of showroom op de verdieping. Het object heeft een fraaie, hedendaagse uitstraling. Bij de bouw van het pand staat kwaliteit en een hoogwaardige uitstraling voorop.

INDELING
Dankzij de flexibele indeling van het gebouw is het mogelijk dat het gebouw volledig op maat van een bedrijf wordt gemaakt. Variatie in oppervlaktematen behoort tot de mogelijkheden.
Het bedrijfsgebouw wordt casco opgeleverd, en standaard voorzien van:
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren en loopdeuren
- Nutsaansluitingen
- Monolithische vloer b.g. en betonnen vloer met cementdekvloer verdieping
- Een vuren houten trap
- Verdiepingsvloer
Op het buitenterrein is ruimte voor eigen parkeerplaatsen. Dit buitenterrein wordt verhard en bestraat.

LOCATIE
De locatie behoort tot één van de beste zichtlocaties van Harselaar-Zuid, met een goede aansluiting op de snelweg A1. Op het bedrijventerrein hebben vele regionaal bekende bedrijven zich gevestigd zoals Van Reenen Transport, Hoeflon en Eleonora Meubelen. Voor bedrijven uit allerlei branches kan dit gebouw een ideale vestigingslocatie zijn: de locatie voldoet aan alle eisen en wensen van de moderne ondernemer.

EIGEN WEG
Vanaf de Zwolleweg wordt er een brede, goed toegankelijke toegangsweg gerealiseerd welke de bedrijfsverzamelgebouwen op een perfecte wijze gaan ontsluiten. Voor onderhoud, afschrijving, winterdienst, verlichting, verzekering en gebruik zal een maandelijkse vergoeding in rekening worden gebracht.

BIJZONDERHEDEN
Koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de Stichting Veiligheid en Beheer bedrijventerreinen Barneveld en zal deze verplichting bij doorverkoop door middel van een kettingbeding opleggen.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 2090 m2Totaal oppervlakte: 2090 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's