Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook zijn we actief, volgt u ons daar al?

1 oktober 2022: open huizen dag


Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning of zich oriënteert op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld: de landelijke Open Huizen Dag. 5 oktober is het weer zover. U kunt dan, tussen 11:00 en 15:00 uur, zonder afspraak en geheel vrijblijvend diverse woningen bezichtigen! En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!


"Een pand met zóveel meer potentie dan gedacht"


Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht tussen ondernemer Jason Wu en het drie verdiepingen tellende bedrijfspand aan de Energieweg 60-62. Westeneng Bedrijfsmakelaars gaf hem alle tijd om na te denken én kwam met het doorslaggevende idee om met vertrouwen tot kopen over te gaan.

"Woningmatch is een mooie manier om snel in contact te komen met belangstellenden."


“Toen we ons nieuwe huis via Westeneng Makelaardij hebben aangekocht, hebben we vrij snel de keuze gemaakt om ook bij hen onze woning te verkopen. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Westeneng Makelaardij is een familiebedrijf waarin het draait om openheid, vriendelijkheid en professionaliteit.”

U KUNT BESPAREN!

DOOR IN 2020 NOG EEN ENERGIELABEL

AAN TE VRAGEN.

definitief energielabel aanvragen

Heeft u nog geen definitief energielabel voor uw woning? Vraag deze dan voor 2021 aan. U kunt het label dan de komende 10 jaar gebruiken én u bespaart minstens € 185,-!


HOE DE AANKOOPMAKELAAR JE HELPT OP

DE KRAPPE WONINGMARKTHet gevaar van de overspannen woningmarkt is dat je als koper overhaaste beslissingen neemt en jezelf dupeert. Als aankoopmakelaar is het soms onze taak om het enthousiasme van kopers een beetje te relativeren.huizen verkopen doen we zo!


Al ruim een halve eeuw staan de makelaars van Westeneng Makelaardij klaar om u te begeleiden in de aan- of verkoop van een woning. Daadkrachtig, professioneel en betrokken. Dat is de kracht van ons familiebedrijf én de kracht van een prettig verloop van een aan- of verkooptraject.


In deze blog vertellen twee van onze klanten over hun ervaring.

open
huizen
dag

5 oktober 2019

De landelijk NVM open huizen dag


Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning of zich aan het orienteren is op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld: de landelijke Open Huizen Dag. 5 oktober is het weer zover. U kunt dan, tussen 11:00 en 15:00 uur, zonder afspraak en geheel vrijblijvend diverse woningen bezichtigen! En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!

Huis verkopen? regel het energielabel!


Sinds 3 juli 2019 is het boetebeleid bij het energielabel voor woningen veranderd. Woningverkopers krijgen nu echt een boete als het energielabel ontbreekt, terwijl het voorheen een voorwaardelijke boete was. Gelukkig gaat het boetebedrag wel omlaag.


hierom
kiest men
westeneng


de ervaringen met

de afdeling

bedrijfsmakelaardij


"kennis van de markt en duidelijkheid."


We kunnen wel zeggen dat we er alles aan doen om ook onze zakelijke opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn of beweren dat we ons uiterste best doen om het proces volledig naar wens te laten verlopen. Maar uiteindelijk gaat het om de opdrachtgevers, wat vinden zij?


We vroegen enkele van onze zakelijke opdrachtgevers hun ervaringen te delen, om zo een beeld
te schetsen van de werkwijze van Westeneng Bedrijfsmakelaardij.


Voorstellen: margriet van de glind - boon


Een nieuw gezicht! Graag stellen wij onze nieuwe collega Margriet aan u voor.
Als makelaar/taxateur is zij per 1 februari jl. gestart bij ons kantoor op de afdeling bedrijfsmakelaardij.

lagere premie & grens omhoog

nhg in 2019

alles over taxaties

taxatie, woz, nwwi...

actueel

"de drive is gigantisch!"

winactie

win een zonnepaneel!


Iedere koper of verkoper die in de maanden juni of juli 2018 een woning koopt of verkoopt via Westeneng Makelaardij maakt kans op één van de vijf zonnepanelen. Zo kunt u duurzame energie gebruiken én geld besparen.

7 luxe, riante koopappartementen

villa thorbecke


Binnenkort in de verkoop! Een luxe villa met zeven appartementen van 120 m² t/m 210 m². Een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid samen komen.

tips en tricks

voor de perfecte


woning

presentatie

veelgestelde vragen

over hetenergielabelopen

monumenten

dag

9 september 2017


9 september 2017


Zaterdag 9 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. En dus ook in Barneveld en omgeving!

Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel komt, of een plek waar u elke dag langs fietst maar nog nooit binnen hebt gekeken.

27 april 2017


KONINGSDAG
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair


6 tips bij het kopen

van je eerste huis

Strakke communicatie &

Snel gehandeld.


Op de website van Hibro Compensatoren lezen we dat dit bedrijf zich al decennia lang dé specialist op het gebied van compensatoren in Nederland mag noemen. Zo’n toonaangevend bedrijf verdient een goed bedrijfspand. Niet gek dat Rob Arbouw, directeur van Hibro, koos voor een van de nieuwbouwunits aan de Bellstraat als nieuwe huisvesting voor zijn bedrijf.

heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!