Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook zijn we actief, volgt u ons daar al?

"WESTENENG MAKELAARDIJ HAD DUIDELIJKE EN EERLIJKE ANTWOORDEN OP ONZE VRAGEN OVER HET HUIS."


“Toen we de foto’s van dit huis zagen waren we eigenlijk al verkocht. Na de bezichtiging hebben we meteen geboden en een uur later kregen we een telefoontje: gefeliciteerd, je hebt een nieuw huis. Het contact met Westeneng Makelaardij was heel goed. Open, eerlijk, vertrouwd.”

6 OKTOBER 2018

open huizen dag


U bent op zoek naar een woning? Of aan het oriënteren op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld? Maak dan 6 okotber vrij in uw agenda! Het is dan namelijk Open Huizen Dag. U kunt dan tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend woningen bezichtigen. En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!

Taxatie,

woz,

nwwi...

alles over taxaties

lees je in deze blog

Droomwoning gevonden en bezig met

het regelen van de hypotheek?


Dan zal de geldverstrekker waarschijnlijk vragen om een taxatierapport van de woning. Wat een taxatie is, wie je daarvoor inschakelt en hoe het in z'n werk gaat, je leest het in deze blog.

actueel

"De drive

is gigantisch!"

In de Barneveldse Krant stond op 26 juni 2018 een mooi artikel over ons familiebedrijf. Onder andere over het bevoorrechte feit dat er dertien jaar lang drie generaties werkten op ons makelaarskantoor. ,,Dat was uniek en neemt niemand ons meer af!"

winactie

win een zonnepaneel!


Iedere koper of verkoper die in de maanden juni of juli 2018 een woning koopt of verkoopt via Westeneng Makelaardij maakt kans op één van de vijf zonnepanelen. Zo kunt u duurzame energie gebruiken én geld besparen.

7 luxe, riante koopappartementen

villa thorbecke


Binnenkort in de verkoop! Een luxe villa met zeven appartementen van 120 m² t/m 210 m². Een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid samen komen.

kansen in 2018

voor

huizenkopers

de nationale

hypotheek

garantie

kleur

ACtie!

open

monumenten

dag

9 september 2017


9 september 2017


Zaterdag 9 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. En dus ook in Barneveld en omgeving!

Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel komt, of een plek waar u elke dag langs fietst maar nog nooit binnen hebt gekeken.

tips en tricks

voor de perfecte


woning

presentatie

veelgestelde vragen

over hetenergielabel6 tips

bij het kopen

van je eerste huis!


Je hebt besloten dat je een huis gaat kopen. Goed idee! Maar wees voorbereid: er komt een heleboel op je af. Huizen bezichtigen, onderhandelen, de hypotheek regelen. Zaken waar je vast niet dagelijks mee bezig bent. Wij helpen je met deze tips alvast een beetje op weg.
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair

27 april 2017


KONINGSDAG

"Ik ben zeer tevreden!"


Heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?


Voor wie een aantal jaren geleden een hypotheek afsloot, doet de huidige hypotheekrente pijn aan de ogen. De hypotheekrentes zijn op dit moment namelijk historisch laag.


Lees snel wat de oplossing is volgens Westeneng Makelaardij!

laat ons uw

droomwoning vinden! 

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!