Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook zijn we actief, volgt u ons daar al?

open
huizen
dag

5 oktober 2019

De landelijk NVM open huizen dag


Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning of zich aan het orienteren is op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld: de landelijke Open Huizen Dag. 5 oktober is het weer zover. U kunt dan, tussen 11:00 en 15:00 uur, zonder afspraak en geheel vrijblijvend diverse woningen bezichtigen! En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!

Huis verkopen? regel het energielabel!


Sinds 3 juli 2019 is het boetebeleid bij het energielabel voor woningen veranderd. Woningverkopers krijgen nu echt een boete als het energielabel ontbreekt, terwijl het voorheen een voorwaardelijke boete was. Gelukkig gaat het boetebedrag wel omlaag.


hierom
kiest men
westeneng


de ervaringen met

de afdeling

bedrijfsmakelaardij


"kennis van de markt en duidelijkheid."


We kunnen wel zeggen dat we er alles aan doen om ook onze zakelijke opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn of beweren dat we ons uiterste best doen om het proces volledig naar wens te laten verlopen. Maar uiteindelijk gaat het om de opdrachtgevers, wat vinden zij?


We vroegen enkele van onze zakelijke opdrachtgevers hun ervaringen te delen, om zo een beeld
te schetsen van de werkwijze van Westeneng Bedrijfsmakelaardij.


“Binnen een dag gekocht én verkocht”


Met pijn in hun hart nam de familie Elzerman afscheid van hun oude huis aan de Rozenstraat. Maar nu zijn ze helemaal thuis op Veller. “We genieten elke avond als we op de bank zitten.”


Voorstellen: margriet van de glind - boon


Een nieuw gezicht! Graag stellen wij onze nieuwe collega Margriet aan u voor.
Als makelaar/taxateur is zij per 1 februari jl. gestart bij ons kantoor op de afdeling bedrijfsmakelaardij.

"een makelaar met energie die er ook in deze markt écht voor gaat!"
“Voor de verkoop van ons huis hebben we meerdere makelaars gesproken. Bij Westeneng Makelaardij hadden we verreweg het beste gevoel. Vooral de energie van Henk Westeneng sprak ons aan. Hij gaat er echt voor, ook nu de markt wat makkelijker is en huizen snel verkocht worden. Ons huis is uiteindelijk binnen twee weken verkocht voor de prijs die we ervoor wilden hebben!”

"WESTENENG MAKELAARDIJ HAD DUIDELIJKE EN EERLIJKE ANTWOORDEN OP ONZE VRAGEN OVER HET HUIS."


“Toen we de foto’s van dit huis zagen waren we eigenlijk al verkocht. Na de bezichtiging hebben we meteen geboden en een uur later kregen we een telefoontje: gefeliciteerd, je hebt een nieuw huis. Het contact met Westeneng Makelaardij was heel goed. Open, eerlijk, vertrouwd.”

lagere premie & grens omhoog

nhg in 2019

alles over taxaties

taxatie, woz, nwwi...

actueel

"de drive is gigantisch!"

winactie

win een zonnepaneel!


Iedere koper of verkoper die in de maanden juni of juli 2018 een woning koopt of verkoopt via Westeneng Makelaardij maakt kans op één van de vijf zonnepanelen. Zo kunt u duurzame energie gebruiken én geld besparen.

7 luxe, riante koopappartementen

villa thorbecke


Binnenkort in de verkoop! Een luxe villa met zeven appartementen van 120 m² t/m 210 m². Een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid samen komen.

kansen in 2018

voor

huizenkopers

de nationale

hypotheek

garantie

kleur

ACtie!

open

monumenten

dag

9 september 2017


9 september 2017


Zaterdag 9 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. En dus ook in Barneveld en omgeving!

Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel komt, of een plek waar u elke dag langs fietst maar nog nooit binnen hebt gekeken.

tips en tricks

voor de perfecte


woning

presentatie

veelgestelde vragen

over hetenergielabel6 tips

bij het kopen

van je eerste huis!


Je hebt besloten dat je een huis gaat kopen. Goed idee! Maar wees voorbereid: er komt een heleboel op je af. Huizen bezichtigen, onderhandelen, de hypotheek regelen. Zaken waar je vast niet dagelijks mee bezig bent. Wij helpen je met deze tips alvast een beetje op weg.
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair

27 april 2017


KONINGSDAG

"Ik ben zeer tevreden!"


Heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?


Voor wie een aantal jaren geleden een hypotheek afsloot, doet de huidige hypotheekrente pijn aan de ogen. De hypotheekrentes zijn op dit moment namelijk historisch laag.


Lees snel wat de oplossing is volgens Westeneng Makelaardij!

laat ons uw

droomwoning vinden! 

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!