Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook en Instagram zijn we actief, volgt u ons daar al?


De landelijk NVM open huizen dag


Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning of zich oriënteert op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld: de landelijke Open Huizen Dag. 1 april is het weer zover. U kunt dan, tussen 11:00 en 15:00 uur, zonder afspraak en geheel vrijblijvend diverse woningen bezichtigen! En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!

ERVARINGSVERHAAL ARJEN EN YVONNE
kopers en verkopers


Arjen en Yvonne waren al langere tijd op zoek naar een nieuwe woning op een ruim perceel. Maar door de stijgende rente en stijgende huizenprijzen hadden ze het uit hun hoofd gezet. Totdat ze de woning aan het Dirkjeserf in Wekerom zagen en het direct duidelijk was: dit moest hun nieuwe woning worden. Het was vooral de woning die hun aansprak, maar dichterbij familie en werk wonen maakte het plaatje compleet.

ervarings-verhaal

Gerrit-jan en christine

aankoop via westeneng makelaardij

''de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar is het meedenken, tips en adviezen.''


Het begon met een gesprek bij de hypotheekadviseur. Toen Gerrit-Jan en Christine wisten waar ze naar konden kijken, hield het stel Funda goed in de gaten. Er werd gezocht in de omgeving van Barneveld: terug naar de roots én goed te combineren met het werk. Ze bezichtigden verschillende huizen en brachten biedingen uit, maar werden telkens niet de kopers.

ervarings-verhaal

familie jansen

verkoper&koper

''westeneng maakt echt het verschil door assertief te zijn en mee te denken.''


Eigenlijk was familie Jansen niet eens op zoek naar een andere woning. Maar toen Henk hen attendeerde op een woning in Lunteren werden ze toch enthousiast. Ze planden een bezichtiging en zo is het balletje gaan rollen. De woning in Lunteren werd gekocht en hun eigen woning in Barneveld mocht Westeneng voor hen verkopen.

''Wat ik zo fijn vindt aan westeneng is de vlotte communicatie en het snelle schakelen.''


Na maar liefst tweeënhalf jaar zoeken en veel woningen bezichtigd te hebben viel Martijn zijn oog op een mooi appartement in woonwijk ‘Norschoten’ in Barneveld. “Er wordt meegedacht en ingeleefd in de situatie van de koper'', vertelt Martijn.

ervarings-verhaal

alex koot

verkoper&koper

"het hele proces is heel vlot verlopen!"


Sinds augustus van dit jaar was Alex Koot op zoek naar een woning. Hij woont nu nog in een appartement in Barneveld, maar zocht samen met zijn vriendin op termijn naar iets groters. Na ongeveer 5 woningen te hebben bezichtigd viel zijn oog op een mooie middenwoning in woonwijk ‘De Burgt’. Hij plande een afspraak in en na een enthousiaste bezichtiging heeft hij de woning gekocht. Zijn huidige appartement mocht Westeneng Makelaardij voor hem verkopen.


"Een pand met zóveel meer potentie dan gedacht"


Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht tussen ondernemer Jason Wu en het drie verdiepingen tellende bedrijfspand aan de Energieweg 60-62. Westeneng Bedrijfsmakelaars gaf hem alle tijd om na te denken én kwam met het doorslaggevende idee om met vertrouwen tot kopen over te gaan.

U KUNT BESPAREN!

DOOR IN 2020 NOG EEN ENERGIELABEL

AAN TE VRAGEN.

definitief energielabel aanvragen

Heeft u nog geen definitief energielabel voor uw woning? Vraag deze dan voor 2021 aan. U kunt het label dan de komende 10 jaar gebruiken én u bespaart minstens € 185,-!


HOE DE AANKOOPMAKELAAR JE HELPT OP

DE KRAPPE WONINGMARKTHet gevaar van de overspannen woningmarkt is dat je als koper overhaaste beslissingen neemt en jezelf dupeert. Als aankoopmakelaar is het soms onze taak om het enthousiasme van kopers een beetje te relativeren.


lagere premie & grens omhoog

nhg in 2019

alles over taxaties

taxatie, woz, nwwi...

actueel

"de drive is gigantisch!"

hierom
kiest men
westeneng


de ervaringen met

de afdeling

bedrijfsmakelaardij


"kennis van de markt en duidelijkheid."


We kunnen wel zeggen dat we er alles aan doen om ook onze zakelijke opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn of beweren dat we ons uiterste best doen om het proces volledig naar wens te laten verlopen. Maar uiteindelijk gaat het om de opdrachtgevers, wat vinden zij?


We vroegen enkele van onze zakelijke opdrachtgevers hun ervaringen te delen, om zo een beeld
te schetsen van de werkwijze van Westeneng Bedrijfsmakelaardij.

tips en tricks

voor de perfecte


woning

presentatie

luxe koopappartementen


villa

thorbecke


winactie

win een zonnepaneel!


Iedere koper of verkoper die in de maanden juni of juli 2018 een woning koopt of verkoopt via Westeneng Makelaardij maakt kans op één van de vijf zonnepanelen. Zo kunt u duurzame energie gebruiken én geld besparen.

27 april 2017


KONINGSDAG
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair


6 tips bij het kopen

van je eerste huis

open

monumenten

dag

9 september 2017


9 september 2017


Zaterdag 9 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. En dus ook in Barneveld en omgeving!

Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel komt, of een plek waar u elke dag langs fietst maar nog nooit binnen hebt gekeken.

heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!