Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

de ervaring van rob arbouw

met onze bedrijfsmakelaar


Op de website van Hibro Compensatoren lezen we dat dit bedrijf zich al decennia lang dé specialist op het gebied van compensatoren in Nederland mag noemen. Zo’n toonaangevend bedrijf verdient een goed bedrijfspand. Niet gek dat Rob Arbouw, directeur van Hibro, koos voor een van de nieuwbouwunits aan de Bellstraat als nieuwe huisvesting voor zijn bedrijf.


Hibro Compensatoren kent zijn oorsprong in Den Haag. Maar omdat de klanten ook door heel Nederland verspreid zijn, werd gekozen om centraler in Nederland verder te gaan. Inmiddels is het bedrijf al meer dan 20 jaar gehuisvest op De Harselaar. Omdat het bedrijf van de verhuurder en de buurman aan het groeien is en de ruimte van Hibro bij het pand wil betrekken, is een verhuizing noodzaak.


Het bedrijf kiest voor een van de nieuwbouw units in het bedrijfsverzamelgebouw, aan de rand van bedrijventerrein De Valk. Het pand kent alleen maar voordelen: op perfecte zichtlocatie, instapklaar, energiezuinig… Niet gek dat Rob Arbouw zichtbaar enthousiast is als hij erover praat. “Ik had een aantal objecten op Funda in Business bekeken, maar deze sprong er echt uit, door de moderne uitstraling en natuurlijk omdat het helemaal nieuw is.”


Rob is een van de nieuwe huurders die door Martijn Cluistra begeleid zijn tijdens het verhuurtraject. Rob is erg positief over de dienstverlening van de bedrijfsmakelaar van Westeneng. “Het traject verliep goed, er werd snel gereageerd en er kon snel een afspraak ingepland worden. Ook de strakke communicatie viel mij op. Ja, ik ben zeer tevreden!”


Ook op zoek naar nieuwe huisvesting voor uw bedrijf?