Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
onze website is totaal

vernieuwd
online!


Met trots presenteren wij u onze nieuwe website!


Woensdag 25 januari stond al een paar maanden rood omlijnd in onze agenda: onze nieuwe website gaat live! De afgelopen periode is hard gewerkt aan het ontwikkelen van een gloednieuwe website. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.


De nieuwe site is overzichtelijker en dus gebruiksvriendelijk. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de website leesbaar is op alle apparaten. Maar ook: onze nieuwe site heeft precies de uitstraling die bij ons past.

En we introduceren iets nieuws: we gaan bloggen! Op deze manier houden we u op de hoogte van speciale woningen die nieuw in ons aanbod zijn, belangrijke veranderingen in wet- en regelgeving, veranderingen binnen het team en we laten u meekijken met het reilen en zeilen op ons kantoor. Kijk dus regelmatig even op onze website op te zien of er een nieuwe blog is!

Een website is nooit af. Daarom blijven we de website doorontwikkelen en optimaliseren. Kijk gerust eens rond op de vernieuwde website. Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Laat het even weten, ik hoor het graag!

Onze nieuwe website is ontworpen en ontwikkeld door No.3 Omnicreatives.