Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

zon, zee

zomer!


JUIST IN DE ZOMER UW HUIS VERKOPEN!


U overweegt al een tijdje om uw huis in de verkoop te zetten, maar twijfelt of de zomerperiode een geschikte tijd is? Wij vinden van wel!

  1. In de zomervakantie hebben huizenzoekers alle tijd om op huizenjacht te gaan. U bereikt dus een doelgroep die juist déze periode gebruikt om een huis te zoeken.
  2. Er zijn meer mensen die niet zeker weten of de zomerperiode een geschikte tijd is om hun huis in de verkoop te zetten. Dit levert voordeel op voor degene die dat wel doen: er is eenstuk minder concurrentie en dus valt uw huis eerder op.
  3. De natuur is één grote reden om uw huis nu te verkopen. De tuin, de omgeving, alles ziet er aantrekkelijker uit als alles in bloei staat. De foto’s zullen dus prachtig worden: geen kale takken of een lege tuin.
  4. Huizenkopers kunnen vanaf januari 2018 nog 100% lenen in plaats van 101%. Degene die nog van de 101% willen profiteren, zijn nu al actief op zoek naar een woning.
  5. Voor kopers is dit een zonnige periode om een huis te kopen. Door de lage rente, zijn de maandlasten veel lager dan een aantal jaren geleden, en dus kan er een woning gekocht worden welke voorheen financieel niet haalbaar was.
  6. En, leuk detail: mensen zijn in de zomer vaak blijer en vrolijker. Dat kan alleen maar een positief effect hebben!

Oké, het zal wel duidelijk zijn dat wij in ieder geval groot voorstander zijn om uw huis te verkopen! Maar vergeet niet: verkoop uw huis wanneer het u uitkomt!

Ziet u ook kansen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Westeneng Makelaardij.


PS. Tip voor verkopers: Staat uw huis al te koop en gaat u binnenkort op vakantie? Geef dat even per mail of telefonisch aan ons door! Dan bespreken we met u hoe en wat te doen bij een mogelijke bezichtiging tijdens uw vakantie.