Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

DE

perfecte woning

presentatie

tips & tricks

Als woningverkoper krijgt u maar één kans voor een eerste indruk. En u wilt natuurlijk dat die perfect is. Daarom een aantal praktische tips wanneer er een bezichtiging in uw woning is. Zo trekt u de kijker zeker over de streep!


1. de tuin

Uw tuin is het eerste wat men ziet. Zorg daarom voor een opgeruimde voortuin en zet bijvoorbeeld fietsen en kliko's even weg.

2. het woongedeelte

Grote meubelstukken nemen veel ruimte in en verstoren het beeld van de totale ruimte. Voor de kijker is het daardoor moeilijk om afmetingen in te schatten. En nee, wij vragen u niet om voor de bezichtiging uw complete bankstel in de schuur te zetten, maar de boel een beetje verschuiven kan al schelen!


3. de kinderkamer

Deze kamer ziet er meestal gezellig uit door bijvoorbeeld het speelgoed. Op zich is dat natuurlijk prima, maar het is nog beter om het te verzamelen in één hoek of op te bergen in een mand. De kijker kan dan ook de mogelijkheden zien om van de kinderkamer bijvoorbeeld een werkkamer te maken.

tot slot

# Niet iedereen houd van dieren, wij adviseren daarom om in ieder geval de mand van uw huisdier en voerbakjes even op te bergen.


# Doe alle gordijnen en rolluiken open en zet tussendeuren ook open voor nóg meer lichtinval: licht verkoopt!


# Een vaas met verse bloemen maakt uw woning nog sfeervoller dan hij als is!