Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

“BINNEN
EEN DAG GEKOCHT ÉN VERKOCHT!”

Met pijn in hun hart nam de familie Elzerman afscheid van hun oude huis aan de Rozenstraat. Maar nu zijn ze helemaal thuis op Veller. “We genieten elke avond als we op de bank zitten.”Waarom wilden jullie verhuizen?
Eigenlijk wilden we helemaal niet weg. We hadden zelfs vergevorderde plannen om te verbouwen. Maar ineens beseften we: wat we ook doen, het blijft een oud huis. Toen zijn we rond gaan kijken.
 
Wat zochten jullie precies?
Een vrij nieuwe woning waar we niet teveel aan hoefden te doen. En meer ruimte natuurlijk. Het zoeken was erg intensief. We stonden met Funda op en gingen ermee naar bed. Natuurlijk hadden we ons ook ingeschreven bij Woningmatch. Daar zagen we dit huis voorbij komen.


En was het liefde op het eerste gezicht?
Nee, dat niet. We hadden namelijk gezegd: allesbehalve Veller! Maar na een paar dagen kwam dit huis ineens weer voorbij. En eerlijk gezegd was het alles wat we zochten. Nieuw, comfortabel, mooi afgewerkt. Dus gingen we toch kijken.
 
Neem ons eens mee naar de eerste bezichtiging?
Het voelde direct goed. Dit huis is groot, veel ruimer dan je verwacht bij een middenwoning. De hoge plafonds, de mooie deuren, de keuken, de badkamer; het is allemaal zo mooi!
 
Moesten jullie nog nadenken?
Nee, we hebben diezelfde avond nog een bod gedaan. De volgende morgen belde Laurens al dat de verkopers akkoord waren. Zo snel ging het!
 
En toen moesten jullie je eigen woning nog kwijt…
Klopt. Er stond nog niet eens een bord in de tuin. Best even spannend. We dachten: dat moet Westeneng Makelaardij dan ook maar doen. Zij kenden ons verhaal al, dan heb je alles bij één partij. Dat leek ons wel zo makkelijk. Bovendien sprak het concept van Woningmatch ons erg aan.
 
Heeft jullie huis lang te koop gestaan?
Nee, het ging heel snel. Laurens zat meteen de ochtend nadat we ons nieuwe huis gekocht hadden om tafel. En al snel was er al iemand geïnteresseerd. Ons huis is verkocht op de dag dat het in de verkoop ging, voor de prijs die we wilden. 


​​​​​​​Hoe kijken jullie terug op de samenwerking met Westeneng?
Goed! Laurens was heel behulpzaam. We konden hem bij wijze van spreken ‘s nachts nog bellen. Hij weet waar hij over praat, maar legt dat wel steeds in begrijpelijke taal uit. De vraagprijs die hij voorstelde sloot aan bij wat we in ons hoofd hadden. Al met al kijken we dus tevreden terug.
 
En inmiddels helemaal gesetteld?
Absoluut. Het leuke is dat hier in de straat heel veel kinderen wonen en buiten spelen. Dat waren we niet gewend, maar onze dochters vinden het geweldig. En zelf genieten we elke avond als we op de bank zitten. Het is echt thuis!