Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

"EEN UUR LATER WERDEN WE TERUGGEBELD: GEFELICITEERD, JE HEBT EEN NIEUW HUIS!"


Jelle en Carina hadden al een paar keer achter het net gevist toen ze via Woningmatch een ruime middenwoning op De Burgt langs zagen komen. Dus was het zaak om snel toe te slaan….


Waren jullie al lang op huizenjacht?

Best wel ja. We hadden al meerdere huizen bezichtigd. Soms bleek het helemaal niets voor ons te zijn, maar er zat ook een woning tussen die we graag wilden hebben. Die liepen we mis. We wisten dus dat we snel zouden moeten schakelen als we een huis tegen zouden komen dat bij ons paste.


Wat voor woning zochten jullie eigenlijk?

Een woning die instapklaar was, met een mooie ligging. De Burgt sprak ons van wel aan. Het groene karakter, de uitstraling van de wijk. Daar wilden we graag wonen.


Was het liefde op het eerste gezicht toen jullie dit huis op Woningmatch zagen?

Ja, absoluut. Toen we de foto’s zagen waren we al min of meer verkocht. We zeiden tegen elkaar: als het zo mooi is als we op ons scherm zien, moeten we er meteen voor gaan.


Spannend lijkt me!

Ja, dat klopt. De verkoper wilde alle bezichtigingen op één dag plannen. Toen wij klaar waren stonden de volgende kijkers al in de voortuin te wachten. Terwijl zij binnen liepen hebben wij een bod gedaan. Een paar uur later werden we teruggebeld. Gefeliciteerd, je hebt een nieuw huis!


Hoe heb je het contact met Westeneng Makelaardij ervaren?

Heel goed. Wij hadden contact met Laurens. Een aardige en spontane makelaar die weet waar hij over praat. Op onze vragen over het huis, de wijk en de reden van verkoop had hij een goed en duidelijk antwoord, zonder al te veel vakjargon. Hij was open en eerlijk, ook tijdens de onderhandelingen. Dat gaf ons een heel vertrouwd gevoel.


Zijn jullie inmiddels helemaal gesetteld?

Ja! Op 15 oktober 2018 kregen we de sleutel. We wachten nog op de laatste meubels, maar het voelt al echt als thuis.


Hebben jullie nog tips voor andere kopers?

Bereid je goed voor. Zorg dat je weet wat je kan lenen, zodat je snel kan schakelen als je een mooi huis ziet. Maar blijf wel goed nadenken: waar wil ik wonen en waar moet een huis voor jou aan voldoen. Het is verleidelijk om in deze markt snel toe te slaan, maar achteraf zijn wij blij dat we de eerste paar keer achter het net visten. Want het huis en de plek waar we nu wonen zijn nog veel mooier!