Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

Westeneng Bedrijfsmakelaardij vindt de juiste match!


Van drie locaties naar één centrale locatie, dat was de wens van Lagarde Groep.
Met meer dan 100 medewerkers verdeeld over drie locaties (Putten, Ede en Hoevelaken), ontstond de behoefte om met alle collega’s vanuit één centrale locatie te werken. De zoektocht naar een nieuw pand is geslaagd: begin januari heeft Lagarde Groep haar intrek genomen in het nieuwe kantoorgebouw aan de Mercuriusweg 45 in Barneveld. Een voor velen herkenbaar kantoorgebouw op een perfecte zichtlocatie en goed bereikbaar voor zowel klanten als medewerkers.


Voor de zoektocht naar de nieuwe bedrijfshuisvesting werd Westeneng Bedrijfsmakelaardij ingeschakeld. De ervaring is goed: "Door de lokale marktkennis en snelle communicatie wist Westeneng Bedrijfsmakelaardij vraag en aanbod te matchen. Zij zijn ook op de hoogte van toekomstig aanbod wat nog niet op de markt te koop of te huur staat. Dankzij de brede marktkennis en het uitgebreide netwerk van Martijn Cluistra is een kantoorgebouw gevonden dat perfect aansluit bij onze wensen.”

“Het enthousiasme is wat Westeneng Bedrijfsmakelaardij kenmerkt, ze zijn betrokken geweest en hebben ons goed geadviseerd. Ze hebben ons ontzorgd en bijgestaan bij het zoeken en onderhandelen gedurende het hele traject.”

Westeneng Bedrijfsmakelaardij wenst Lagarde Groep succes toe op hun nieuwe locatie!

Bent u ook op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons om uw wensen te bespreken! Wij zoeken graag met u mee!