" />
Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

"BINNEN EEN WEEK WAS DE VERKOOP EEN FEIT!"

Op het moment dat Paul Ruijters en Gwendolyn Hop uit Barneveld via Westeneng Makelaardij hun droomwoning met grotere tuin aankochten wisten ze het zeker. “We wilden ook via deze makelaar onze woning verkopen. Binnen een week was de verkoop een feit.” 


Waren jullie al lang van plan om jullie huis te verkopen?

Nee, eigenlijk niet. We keken wel wat rond naar een nieuw huis. Toch hadden niet gedacht dat we onze nieuwe woning zo snel konden aankopen en niet verwacht dat we onze eigen woning zo snel zouden verkopen.


Hoe zijn jullie bij Woningmatch terechtgekomen?

Via Westeneng Makelaardij zelf. Zij attendeerden ons op het bestaan van Woningmatch.nl en wij waren daar meteen enthousiast over.


Hoe is het traject verlopen en hoe kijken jullie daarop terug?

Uiteindelijk was ons huis binnen een week verkocht. We hebben ons nieuwe huis aangekocht en eigenlijk vrij snel de keuze gemaakt om ook bij Westeneng Makelaars ons huis te verkopen. Zij kwamen vervolgens met het idee om Woningmatch daarvoor te gebruiken omdat je dan twee keer een ‘nieuw’ aan te bieden woning hebt. De eerste keer exclusief voor mensen die ingeschreven staan op Woningmatch.nl en de tweede keer wanneer de woning doorgaat naar Funda.


Hoe hebben jullie het contact met Westeneng Makelaardij ervaren?

Als zeer prettig! Het is een hecht familiebedrijf dat open, vriendelijk en professioneel te werk gaat. Dat was voor ons heel erg fijn.


Hebben jullie nog tips voor andere verkopers?

Ja! Kies vooral voor Woningmatch! Het is een mooie manier om snel in contact te komen met belangstellenden.