Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

VOL

VOOR DE

VRAAGPRIJS

DE ERVARING VAN rené en claudi switzer

"WESTENENG GING ECHT VOL VOOR ONZE VRAAGPRIJS!"


Wat zouden we eigenlijk voor ons huis kunnen krijgen? Dat vroegen René en Claudia Switzer zich af. Waarna hun nieuwbouwwoning op Eilanden-Oost in no-time verkocht was.


Jullie woning ziet er nog gloednieuw uit. Daar kunnen jullie nog niet lang wonen.

Klopt. De huizen in onze straat zijn in 2018 opgeleverd. We hebben het helemaal naar onze smaak ingericht en woonden er met plezier, maar toch kriebelde het ergens. De markt is volop in beweging en de prijzen stijgen zo snel. Laten we gewoon proberen of we het met een mooie winst kunnen verkopen, dachten we.


Hoe kwamen jullie bij Westeneng Makelaardij uit?

We hebben meerdere makelaars uitgenodigd. Bij Westeneng Makelaardij hadden we verreweg het beste gevoel. Bovendien hadden we goede verhalen gehoord van kennissen over Westeneng.


Wat sprak jullie precies aan?

Vooral de energie van Henk Westeneng. Er staat écht een makelaar met uitstraling binnen. De vraagprijs die hij voorstelde vonden wij aan de lage kant. We hebben daarover gediscussieerd en Henk was bereid om met ons de uitdaging aan te gaan. Dat heeft hij ook echt gedaan. Hij is er vol voor gegaan, terwijl hij ook had kunnen denken: we zien wel of het wat wordt.


Hoe was de samenwerking tijdens het verkoopproces?

Goed. Westeneng hield ons goed op de hoogte. De medewerkers zijn flexibel in de omgang. Een keertje ‘s avonds afspreken? Dat was geen probleem. Na elke bezichtiging kregen we een telefoontje met een terugkoppeling en ook per app hadden we regelmatig contact met Henk. Dat verliep heel soepel.


Was jullie huis snel verkocht?

Ja, dat ging heel vlot. Ons huis heeft eerst op Woningmatch gestaan. Dat leverde direct kijkers op. Toen het op Funda kwam hapte één van die kijkers alsnog toe voor onze vraagprijs. Uiteindelijk heeft ons huis maar twee weken te koop gestaan.


En nu hebben jullie geen dak meer boven jullie hoofd?

Nou, zo erg is het niet hoor. We hebben inmiddels een huurhuis gevonden. Van daaruit gaan we rustig op zoek naar een nieuwe woning. Het liefst weer nieuwbouw, maar we hebben geen haast.


Geen spijt dat je zo’n mooi huis zo snel weer achter je laat?

Nee hoor. Want bij een nieuw huis kunnen we er ook weer helemaal ons thuis van maken!