Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
hierom
kiest men westeneng


ervaringen van onze klanten met
westeneng makelaardij


"Westeneng maakt echt het verschil!"


We kunnen wel zeggen dat we er alles aan doen om ook onze opdrachtgevers van dienst te zijn of beweren dat we ons uiterste best doen om het proces volledig naar wens te laten verlopen. Maar uiteindelijk gaat het om de opdrachtgevers, wat vinden zij?


We vroegen enkele van onze opdrachtgevers hun ervaringen te delen, om zo een beeld te schetsen van de werkwijze van Westeneng Makelaardij.

WEsteneng Bedrijfsmakelaardij vindt de juiste match! 


Van drie locaties naar één centrale locatie, dat was de wens van Lagarde Groep.
Met meer dan 100 medewerkers verdeeld over drie locaties (Putten, Ede en Hoevelaken), ontstond de behoefte om met alle collega’s vanuit één centrale locatie te werken. De zoektocht naar een nieuw pand is geslaagd: begin januari heeft Lagarde Groep haar intrek genomen in het nieuwe kantoorgebouw aan de Mercuriusweg 45 in Barneveld. Een voor velen herkenbaar kantoorgebouw op een perfecte zichtlocatie en goed bereikbaar voor zowel klanten als medewerkers.

larissa

&Henk

koper&verkopers

"plezier in hun werk en liefde voor het vak."


Eigenlijk wilde Larissa en Henk helemaal niet verhuizen. Niet gek ook, want hun huidige woning hebben ze zelf naar hun eigen wensen laten bouwen. Larissa: “Tijdens wandelingen in de omgeving liepen we vaak langs een woning en we zeiden tegen elkaar, als deze woning ooit te koop komt dan moeten we het doen. En toen kwam het te koop. Eigenlijk veel te vroeg voor ons, maar dit was wel onze kans. Zo’n huis op zo’n plek komt voorlopig niet weer te koop. Dit is echt onze droomplek.”

''het enthousiasme is wat westeneng tekent.''


Arjen en Yvonne waren al langere tijd op zoek naar een nieuwe woning op een ruim perceel. Maar door de stijgende rente en stijgende huizenprijzen hadden ze het uit hun hoofd gezet. Totdat ze de woning aan het Dirkjeserf in Wekerom zagen en het direct duidelijk was: dit moest hun nieuwe woning worden. Het was vooral de woning die hun aansprak, maar dichterbij familie en werk wonen maakte het plaatje compleet.

rosalie

&gerben

aankoop nieuwbouwwoning

"een hele positieve ervaring!"


Nadat Rosalie en Gerben uitgeloot waren voor een woning in de nieuwbouwwijk Bloemendal in Barneveld, bleef de zoektocht naar een woning rustig. Ze waren het er over eens dat het een nieuwbouwwoning moest worden. Totdat het nieuwbouwproject Oostbroek in Kootwijkerbroek in de verkoop kwam. Een project wat het stel aansprak: kleinschalig én mooie woningen. 

Gerrit-jan &christine


aankoop via westeneng makelaardij

familie

jansen

verkoper&koper

alex

koot

verkoper&koper

''Wat ik zo fijn vindt aan westeneng is de vlotte communicatie en het snelle schakelen.''


Na maar liefst tweeënhalf jaar zoeken en veel woningen bezichtigd te hebben viel Martijn zijn oog op een mooi appartement in woonwijk ‘Norschoten’ in Barneveld. “Er wordt meegedacht en ingeleefd in de situatie van de koper'', vertelt Martijn.


"Een pand met zóveel meer potentie dan gedacht"


Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht tussen ondernemer Jason Wu en het drie verdiepingen tellende bedrijfspand aan de Energieweg 60-62. Westeneng Bedrijfsmakelaars gaf hem alle tijd om na te denken én kwam met het doorslaggevende idee om met vertrouwen tot kopen over te gaan.