Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

kennis, kunde en een groot bereik op de huizenmarkt!"

Joost en Margreet Westerbroek wonen samen met hun twee kinderen in Kootwijkerbroek. Zij wilden hun huis graag verkopen, iets wat ze in eerste instantie zelf probeerden.


Joost: "Er is zoveel vraag naar woningen, dus we dachten: 'Dat kunnen we wel zelf.' De dienstverlening van een internetmakelaar reikt niet verder dan het opmeten van je woning en de vermelding op Funda. Dat betekent dus dat je als verkopende partij zelf alle bezichtigingen moet plannen en begeleiden. Alleen dat al viel ons flink tegen. We besloten op een gegeven moment om Westeneng Makelaardij te vragen voor de verkoop van onze woning.


De kennis en kunde, het grote bereik en een groot aantal wonignzoekers via Wonignmatch zijn allemaal pluspunten die ervoor hebben gezorgd dat onze woning snel is verkocht. Daarbij, en dat gaf ontzettend veel rust, regelden zij alles rondom de bezichtigingen. Ze koppelden steeds het verloop ervan aan ons terug. Heel fijn!"

"WONINGMATCH EEN ABSOLUTE UITKOMST!"

Dennis Tolboom en Kimm Kraeima besloten om samen met hun zoon Barneveld te ruilen voor Deventer.


Dennis: “De ervaring van onze familie om je huis zelf online te verkopen was positief, dus wij besloten dat ook te doen. De gekte op de huizenmarkt en het feit dat we geen haast hadden, trok ons over de streep. Het liep echter totaal anders dan verwacht. Het aantal kijkers was minimaal, tot een serieus bod kwam het niet en tijdens de Open Huizen Dag bezochten slechts drie geïnteresseerden onze woning. Ook de foto’s die waren gemaakt, vielen tegen. Over de hele linie was het een teleurstelling. De stap naar een gevestigde makelaar was snel gemaakt. Dankzij de inspanningen van Westeneng Makelaardij was onze woning al onder voorbehoud verkocht voordat deze überhaupt opnieuw op Funda stond. Het grote netwerk van Westeneng en hun concept Woningmatch zijn een schot in de roos. Wij waren erg blij dat alles ons zo uit handen werd genomen.”