Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Ambon 58 eengezinswoning in BARNEVELD
Bent u op zoek naar een leuke middenwoning in woonwijk ‘De Burgt’ met carport, parkeerplaats en vrij uitzicht aan de voorzijde? Bel dan snel voor het maken van een afspraak!

Entree/hal:
In de hal vindt u een gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Keuken:
Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Deze is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap en een 4-pits kooktoestel. Het raam aan de voorzijde zorgt naast een prettig lichtinval voor een leuk uitzicht op de straat.

Woonkamer:
De woonkamer is zeer licht door de openslaande deuren, loopdeur en het raampartij. Daarnaast is deze netjes afgewerkt met strakke wanden en een lichte laminaatvloer. Plaats een gezellige zithoek en u kunt hier heerlijk gaan genieten.
De woonkamer beschikt over een praktische trapkast.

Slaapkamers (1e verdieping):
De woning beschikt over 3 slaapkamers. Deze vindt u op de 1e verdieping.
Alle slaapkamers hebben een uitstekende maatvoering.

Badkamer (1e verdieping):
De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel, toilet en een designradiator.

2e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Deze ruime zolder biedt u de mogelijkheid voor het realiseren van meerdere slaapkamers. Verder is de ruimte voorzien van opstelling van de C.V.- ketel, aansluiting voor de witgoedapparatuur, een Velux dakraam en bergruimte achter knieschot.

Tuin:
Met het oog op de zomer die komen gaat, is het fijn om te weten dat u op warme dagen lekker kunt genieten van het buitenleven! Bij deze woning beschikt u over een fijne, onderhoudsvrije tuin. Achter de in de tuin staat nog een vrijstaande houten berging, ideaal voor het stallen van de fietsen, opbergen van gereedschap en het tuinmeubilair.
Verder vindt u hier een carport met een eigen parkeerplaats.

Woonomgeving:
Deze woning is gelegen in woonwijk ‘de Burgt’. Deze wijk staat bekend als een kindvriendelijke omgeving met diverse speelgelegenheid voor de kinderen. Verder vindt u op korte afstand supermarkten, scholen, kerken en andere openbare voorzieningen.

Algemeen
Deze woning beschikt over:
- Laminaatvloer op begane grond en 1e verdieping

Bijzondere bepaling:
Verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkocht waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader dienen partijen uitdrukkelijk overeen te komen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken geeft verkoper koper de gelegenheid om een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.
+ Lees meer ›275.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 165 m2Inhoud: 446 m3Woonoppervlakte: 123 m2Bouwjaar: 2005


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 32 Foto's
Plattegrond
360 °
Video