Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Bentincklaan 100 EENGEZINSWONING in BARNEVELD
Starters opgelet! Zoeken naar een betaalbare, leuke gezinswoning lijkt soms zoeken naar een speld in de hooiberg.
Wij mogen u deze middenwoning met drie slaapkamers en stenen berging aanbieden! Hier zult u genieten van jarenlang woonplezier!

Entree/hal:
Welkom!
In de hal treft u de meterkast en een verzorgde toiletruimte aan. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is afgewerkt met lichte wanden en een laminaatvloer. Dit zorgt ervoor dat u hier met elke interieurstijl uit de voeten kunt. Er is voldoende ruimte voor het creëren van een zithoek aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een praktische trapkast.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een afzuigkap. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
De woning beschikt over drie slaapkamers die zich op de 1e verdieping bevinden. Alle kamers hebben een uitstekende maatvoering.

Badkamer:
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en een wastafel. Tevens vindt u in de badkamer aansluiting voor de witgoedapparatuur.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Hier vindt u een ruime zolder met een dakraam en opstelling van de C.V.-ketel. Deze ruimte geeft u de mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Tuin:
Vanuit de keuken stapt u in de tuin. De tuin is aangelegd met bestrating, beplanting, gazon en een vijver. Hier is het heel de zomer volop genieten!
Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een gezellige zithoek.
Achter in de tuin heeft u een achterom en een berging van ca. 7 m². Ideaal voor het opbergen van uw tuinspullen en de fietsen.

Woonomgeving:
De woning is gelegen in woonwijk 'De Vaarst'. Voor de woning zijn meerdere parkeerplaatsen en achter de woning vindt u een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast bereikt u de supermarkt, scholen, het centrum van Barneveld en andere openbare voorzieningen met enkele minuten.

Algemeen:
- Energielabel C
+ Lees meer ›315.000 k.k.
Inhoud: 289 m3Woonoppervlakte: 85 m2Bouwjaar: 1987


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / Foto
Video