Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Brahmalaan 69 eengezinswoning in BARNEVELD
Bent u op zoek naar een leuke gezinswoning waar u nog jarenlang met veel plezier kunt wonen? Een woning die ligt in de geliefde wijk ‘Veller’ met praktische voorzieningen op loopafstand bereikbaar? Kom dan snel kijken bij deze hoekwoning met garage!

Entree/hal:
Welkom!
In de hal bevindt zich de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer.

Keuken:
De keuken heeft een neutrale kleurstelling en beschikt over een 4-pits gasfornuis en afzuigkap.

Woonkamer:
In de woonkamer is voldoende ruimte om een gezellige zithoek te plaatsen. Dankzij de neutrale kleurstelling kunt u hier met iedere interieurstijl uit de voeten. Er bevindt zich in de woonkamer een ideale trapkast. Vanuit de woonkamer bereikt u de achtertuin.

Slaapkamers (1e verdieping):
U telt hier 3 verzorgde slaapkamers.
Alle slaapkamers hebben een uitstekende maatvoering. De ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel welke zich bevindt aan de voorzijde.

Badkamer (1e verdieping):
De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

2e verdieping:
Op de overloop staat het witgoedapparatuur en de C.V.-ketel opgesteld.
Hier bevindt zich een 4e slaapkamer met bergruimte achter het knieschot.

Tuin:
De riante achtertuin met achterom is aangelegd in combinatie van groen en bestrating. Er bevindt zich een vrijstaande garage van 18 m². De tuin heeft een zonligging op het oosten waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon.
Kortom; een heerlijke, ruime tuin waar u kunt genieten met het gezin, familie en vrienden.

Woonomgeving:
De woning ligt in de populaire wijk ‘Veller’. Scholen, supermarkt, kerken, Station Barneveld Zuid en andere openbare voorzieningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Brahmalaan 69 in Barneveld
Verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader dienen partijen uitdrukkelijk overeen te komen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken geeft verkoper koper de gelegenheid een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.
+ Lees meer ›339.500 k.k.
Perceeloppervlakte: 269 m2Inhoud: 408 m3Woonoppervlakte: 120 m2Bouwjaar: 2013


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 26 Foto's
Plattegrond
360 °