Terug naar overzicht
Terug naar overzicht De Kleine Munt 20 EENGEZINSWONING in KOOTWIJKERBROEK
Een slaap- en badkamer op de begane grond en daarnaast ook nog een vrije ligging... Heerlijk wonen bij deze SENIOREN hoekwoning met berging en tuin op het zuiden.
Een leuk detail van de woning is de uitbouw op de begane grond. Dit zorgt voor extra ruimte en een speels effect.

De woning wordt gasloos gebouwd, verwarmd door een warmtepomp en standaard voorzien van zonnepanelen. Hier bent u klaar voor de toekomst! Daarnaast is de woning ook uitstekend geïsoleerd.

Bij deze hoekwoning kunnen uw dromen werkelijkheid worden, u kunt de woning naar eigen wens indelen en afwerken! Ziet u uzelf hier al wonen?

De woning wordt in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' gerealiseerd. De nieuwste wijk in Kootwijkerbroek. De wijk voegt in totaal ruim 100 woningen toe in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Door de diversiteit worden alle doelgroepen bediend. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente, de woningstichting en een andere ontwikkelaar gerealiseerd. De materialisatie van de grondgebonden woningen is zorgvuldig gekozen. Door de verschillende gevelstenen wordt het een gevarieerde wijk.

Wonen in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' betekent wonen nabij alle voorzieningen zoals de supermarkt, slager, bakker, scholen en andere openbare voorzieningen. Ook zijn de uitvalswegen waaronder de A1 en de A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een centrale ligging!

Nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar! Voor meer informatie zie de projectwebsite https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl.

Beschikbare woningen:
• (senioren) hoekwoningen vanaf €399.950,- VON
• twee-onder-één-kapwoningen vanaf €539.950,- VON
• vrijstaande woningen vanaf €749.950,- VON
• bouwkavels vanaf € 350.000,- VON
Er zijn nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar.

Heeft u interesse of vragen over het nieuwbouwproject? Kijk op https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl of neem contact met ons op!
+ Lees meer ›484.950 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 172 m2Inhoud: 486 m3Woonoppervlakte: 121 m2Bouwjaar: 2024


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's