Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Hoevelakenseweg 115 eengezinswoning in TERSCHUUR
Van harte welkom! Deze royale en uitgebouwde vrijstaande (bedrijfs)woning vindt u op een centrale locatie in Terschuur. U heeft hier mogelijkheden genoeg om uw bedrijf aan huis te houden: op het ruime perceel van 1.918 m² (met bedrijfsbestemming) is nog volop ruimte om te bouwen! Met recht een woning met mogelijkheden dus!
Bent u die hovenier, elektricien of loodgieter die op zoek is naar woon- en werkruimte? Dan heeft u die nu gevonden!
De woning is voorzien van een aangebouwde garage, eigen oprit, grote veranda.
Op het perceel kan een bedrijfsgebouw van ca. 300 m² gerealiseerd worden. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter, de maximale nokhoogte 5 meter.

Entree/hal
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De hal is ruim bemeten en voorzien van een plavuizen vloer. U treft hier de meterkast, een geheel betegeld toilet met fonteintje, de kelder en trapopgang (hardhouten trap) naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Tegenover de trapopgang bevindt zich een tweede bijkeuken (met o.a. opstelling ketel) en wasmachineaansluiting) met daarachter de badkamer.

Zijentree
Tevens is er een zij-entree en tweede hal aanwezig. Hier zijn de oude boogdeuren van de voormalige garage nog zichtbaar. Via dubbele deuren komt u in de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is zeker royaal te noemen, dankzij de uitbouw aan de achterzijde. Door twee brede togen is er een voor- en achterkamer ontstaan. De uitbouw (het achterste gedeelte van de woonkamer) is voorzien van een balkenplafond. Aan de voorzijde is een erker, en aan de achterzijde geven de dubbele openslaande deuren toegang tot de brede veranda (met dakkoepel). De woonkamer, welke geheel is voorzien van vloerbedekking, beschikt onder andere over een sfeervolle schouw en houtkachel. De woonkamer is buitengewoon licht en door de speelse indeling en ruimtelijke opzet is dit echt een familieplek.

Keuken
De fraaie hoekkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur (van het merk Siemens). Door de ruime opzet is er een sfeervolle woonkeuken gerealiseerd. Bijzonder detail: de keuken bevindt zich in de voormalige garage van de woning. Dit is bijvoorbeeld nog te zien aan de originele houten boogdeuren (zie foto), maar ook de houten gebinten zijn zichtbaar gebleven.
Achter de bijkeuken is nog een bijkeuken, met o.a. wasmachineaansluiting en deur die die toegang geeft tot de tuin.


Slaapkamers
Op de eerste verdieping treft u vier slaapkamers, waarvan drie voorzien zijn van vloerbedekking, en in de vierde slaapkamer ligt een houten vloer. Een van de slaapkamers heeft een oplopend dak. De vijfde kamer is momenteel in gebruik als inloopkast. De hoofdslaapkamer (dit waren voorheen twee slaapkamers) is over gehele breedte van de woning gesitueerd en heeft kastenwand en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde van de woning.

Badkamer (begane grond)
Tegenover de trapopgang bevindt zich de badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Veranda/tuin
Middels de openslaande deuren in de woonkamer komt u in de gezellige veranda (met lichtkoepel). De diepe, besloten achtertuin, waar u heerlijk in alle privacy kunt genieten complementeert de woning.

Tuin
De tuin biedt volop mogelijkheden om te bebouwen, voor privédoeleinden zoals een zwembad of het houden van dieren.
Maar deze woning biedt ook de mogelijkheid voor bedrijf aan huis: op het ruime perceel van 1.918 m² (met bedrijfsbestemming) is nog volop ruimte om te bouwen! Op het perceel kan een bedrijfsgebouw van ca. 300 m² gerealiseerd worden. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter, de maximale nokhoogte 5 meter.

Garage
De stenen, aangebouwde garage is zeer ruim en voorzien van een zadeldak en eigen oprit.

Woonomgeving
Deze vrijstaande woning is gelegen op een centrale locatie, aan een doorgaande weg.
In het dorp Terschuur zijn diverse openbare voorzieningen te vinden. Daarnaast zijn omliggende dorpen (Barneveld, Voorthuizen, Hoevelaken, Nijkerk) binnen enkele minuten bereikbaar.
+ Lees meer ›549.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 1918 m2Inhoud: 912 m3Woonoppervlakte: 207 m2Bouwjaar: 1965


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 41 Foto's
Plattegrond
360 °
Video