VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Hugo de Grootlaan 3 EENGEZINSWONING in BARNEVELD
Locatie, locatie, locatie..
Eén woord maar wat wel heel belangrijk is bij het kopen van een woning. Bij deze vrijstaande woning kunnen we met recht zeggen: een woning met een perfecte ligging. De woning beschikt over serre, bijkeuken, garage, mogelijkheid voor slaap- en badkamer op begane grond en een vrije ligging aan de achterzijde.

Entree/hal:
De auto parkeert u op eigen erf en we stappen de woning binnen in de hal. Hier treft u de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en geheel betegeld toilet aan. Vanuit de hal krijgt u toegang tot de slaapkamer, de kelder, de keuken en de woonkamer.

Woonkamer:
Dankzij het grote raampartij aan de voorzijde valt er veel daglicht naar binnen in deze woonkamer. Er is voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek aan de voorzijde en een eettafel aan de achterzijde.
De openhaard zorgt voor extra sfeer en warmte in de wintermaanden.

Serre:
Vanuit de woonkamer bereikt u de serre. Een fijne ruimte die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De ruimte is voorzien van diverse raampartijen en een deur naar de achtertuin. Weet u al hoe u deze ruimte gaat indelen?

Keuken:
Momenteel staat hier een eenvoudig keukenblok opgesteld. De ruimte leent zich echter ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken, geheel naar eigen wens en smaak. Kortom; een plek met mogelijkheden!

Bijkeuken:
Aan de achterzijde van de woning vindt u de praktische bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van opstelling van de C.V.-ketel, aansluiting voor de witgoedapparatuur, vaste kasten en een uitstortgootsteen.

Slaapkamer:
Aan de voorzijde van de woning treft u een slaapkamer aan. Deze kamer beschikt over een vaste kast. Uiteraard kunt u de kamer ook voor andere doeleinden gebruiken.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping treffen we een drietal slaapkamers en de badkamer aan. Twee kamers zijn voorzien van een vaste kast. De slaapkamers hebben een royale maatvoering.

Badkamer:
De badkamer beschikt over een ligbad, toilet, wastafel en een toiletkast.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Een royale zolder met bergruimte achter knieschot en twee dakramen. De ruimte kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld.

Tuin:
Wanneer u hier woont zult u veel in deze tuin vertoeven, hier geniet u van de rust en de ruimte.
De tuin is aangelegd met bestrating, beplanting en een stuk gazon. Daarnaast bevindt zich in de tuin een tuinhuis en een houten schuur. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere zithoeken. De achtertuin grenst aan een stuk weide/gemeentegrond wat zorgt voor een heerlijke vrije ligging.

Woonomgeving:
Op een zeer rustige plek én op loopafstand van het centrum van Barneveld, de supermarkt en andere openbare voorzieningen vindt u deze vrijstaande woning. Hier woont u op één van de mooiste plekjes van Barneveld!

Algemeen:
- Energielabel G
- Handmatig bedienbare uitvalschermen keuken en serre
+ Lees meer ›549.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 479 m2Inhoud: 435 m3Woonoppervlakte: 108 m2Bouwjaar: 1958


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 54 Foto's
Plattegrond
360 °
Video