Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Jan van Schaffelaarstraat 55b appartement in BARNEVELD
Er zijn 2 kijkdagen gepland op vrijdag 14 december (13:00 uur-17:00 uur) en 15 december (09:00 uur-12:00 uur)! Wilt u een kijkdag bezoeken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging tijdens de kijkdagen bij Westeneng Makelaardij! Kunt u niet tijdens deze kijkdagen? Overleg dan voor een alternatief.

Na een grondige renovatie van het bestaande pand aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld komt er nu ruimte vrij voor de ING-bank, een kleine winkel, een maisonnettewoning en maar liefst 10 appartementen. De maisonnettewoning heeft een eigen opgang en is bereikbaar vanaf de Jan van Schaffelaarstraat.

De appartementen van 42 m² tot 104 m² worden in verschillende prijscategorieën aangeboden. De appartementen sluiten goed aan op de wensen van verschillende doelgroepen. Zo zijn de 4 appartementen welke vanaf de Jan van Schaffelaarstraat te bereiken zijn voorzien van een liftinstallatie. Middels de Kapteijnstraat verkrijgt u toegang tot de andere 6 appartementen. Deze zijn te bereiken middels trapopgang.
In het appartementencomplex bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging. Mocht u gebruik willen maken van een parkeervergunning op de parkeerplaats aan de Kapteijnstraat in Barneveld dan is dit mogelijk. Dit is op te vragen bij ParkeerService Barneveld.

Het pand ‘De Jan van Schaffelaar’ heeft een industriële, stoere uitstraling. Dit vertaalt zich met name in de rechte lijnen, de pilaren en de zwarte kozijnen. Al met al een prachtig geheel!

Jan van Schaffelaarstraat 55b:
• Maisonnettewoning
• Woonoppervlakte: 104 m²
• Ca. 12 m² dakterras

Begane grond: meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: videofooninstallatie, separaat toilet, keukenapparatuur (Atag): combi-oven, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

2e verdieping: overloop, separaat toilet, bergruimte met C.V.-ketel (Nefit) en aansluiting voor het witgoedapparatuur, 2 slaapkamers, balkon, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en designradiator.
+ Lees meer ›240.000 k.k.
Woonlaag: 1 (van 1)Inhoud: 314 m3Woonoppervlakte: 104 m2Bouwjaar: 1976


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond
Video