Nieuw
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nieuw Kapteijnstraat 5c appartement in BARNEVELD
Er zijn 2 kijkdagen gepland op vrijdag 14 december (13:00 uur-17:00 uur) en 15 december (09:00 uur-12:00 uur)!
Wilt u een kijkdag bezoeken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging tijdens de kijkdagen bij Westeneng Makelaardij! Kunt u niet tijdens deze kijkdagen? Overleg dan voor een alternatief.

Na een grondige renovatie van het bestaande pand aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld komt er nu ruimte vrij voor de ING-bank, een kleine winkel, een maisonnettewoning en maar liefst 10 appartementen. De maisonnettewoning heeft een eigen opgang en is bereikbaar vanaf de Jan van Schaffelaarstraat.

De appartementen van 42 m² tot 104 m² worden in verschillende prijscategorieën aangeboden. De appartementen sluiten goed aan op de wensen van verschillende doelgroepen. Zo zijn de 4 appartementen welke vanaf de Jan van Schaffelaarstraat te bereiken zijn voorzien van een liftinstallatie. Middels de Kapteijnstraat verkrijgt u toegang tot de andere 6 appartementen. Deze zijn te bereiken middels trapopgang.
In het appartementencomplex bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging. Mocht u gebruik willen maken van een parkeervergunning op de parkeerplaats aan de Kapteijnstraat in Barneveld dan is dit mogelijk. Dit is op te vragen bij ParkeerService Barneveld.
De servicekosten zijn begroot op € 96,- per maand.

Het pand ‘De Jan van Schaffelaar’ heeft een industriële, stoere uitstraling. Dit vertaalt zich met name in de rechte lijnen, de pilaren en de zwarte kozijnen. Al met al een prachtig geheel!

Kapteijnstraat 5C:
• 61 m² woonoppervlakte
• Servicekosten: € 96,- per maand
• 2 slaapkamers
• Keukenapparatuur (Etna): 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser
• Bergruimte met C.V.-ketel (Nefit) en aansluiting voor het witgoedapparatuur
• Badkamer: inloopdouche, wastafelmeubel en toilet
• Videofooninstallatie
+ Lees meer ›167.500 k.k.
Woonlaag: 1 (van 1)Inhoud: 180 m3Woonoppervlakte: 61 m2Bouwjaar: 1976


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's
Plattegrond
Video