Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Kerkweg (appartement bwnr. 2) 0ong appartement in KOOTWIJKERBROEK
Op een prachtige plek gelegen in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' bevindt zich dit nieuwbouwappartement.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met een open keuken, ideaal zo blijft u tijdens het koken in contact met het gezelschap. Verder treft u hier twee slaapkamers en een badkamer aan.
Ook buitenshuis kunt u genieten, het appartement beschikt namelijk over een balkon! De fiets kunt u in de berging stallen en uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats. Kortom; hier hebt u alles wat u wenst!

Voor het appartementencomplex zijn enkel natuurlijke, duurzame materialen toegepast. De materialen integreren in een groene omgeving en dragen bij aan een duurzame woonwijk. De aangewezen vrije locatie is gelegen in een groene, parkachtige setting. Het erf is vanaf de Kerkweg te bereiken via een bruggetje die loopt over de wadi.
Op het erf worden de auto’s geparkeerd, vind je de toegang naar je berging en de hoofdentree. De hoofdentree is ontworpen als een uitnodigende uitsnede in het gebouw met daarin het trappenhuis duidelijk zichtbaar. De appartementen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

Als onderdeel van de nieuwbouwwijk Oostbroek verschijnt dit schitterende kleinschalige appartementengebouw aan de Kerkweg. Door de unieke ligging zijn de voorzieningen van Kootwijkerbroek eenvoudig bereikbaar. De wijk bestaat uit grote variantie aan woningtypologieën; zoals vrijstaande woningen, seniorenwoningen, starterswoningen en appartementen.

Voor meer informatie zie de projectwebsite https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl.

Kootwijkerbroek, dit van oorsprong agrarische dorp heeft nog steeds een landelijk karakter. Met veel boerderijen en landerijen wordt hier een belangrijke bijdrage aan de voedselvoorziening van Nederland geleverd. Welkom in de Food Valley. Het dorp heeft op dit moment zo’n 5.200 inwoners, maar Kootwijkerbroek groeit. En dat is niet voor niets. Door de centrale ligging (het dorp maakt onderdeel uit van gemeente Barneveld) kun je hier én rustig wonen én eenvoudig de drukte van grotere omliggende plaatsen opzoeken. De snelwegen A1 en A50 liggen in de buurt zodat je binnen een half uur zowel in Amersfoort, Apeldoorn als in Ede bent.

Heeft u interesse of vragen over het nieuwbouwproject? Neem contact met ons op!
+ Lees meer ›344.950 v.o.n.
Inhoud: 247 m3Woonoppervlakte: 70 m2Bouwjaar: 2025


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's