Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Kerkweg (kavel 3) 0ong bouwgrond in KOOTWIJKERBROEK
Bent u opzoek naar een royale bouwkavel voor het ontwerpen van uw droomwoning? Stop dan met zoeken en neem contact met ons op. Wij bieden u een prachtige, landelijk gelegen bouwkavel aan met een perceel van maar liefst 658 m².

Het bestemmingsplan wat op deze kavel van toepassing is, schetst de volgende kaders:
- Op de kavel mag een woning gerealiseerd worden van 12 x 7,7 meter, exclusief vergunningsvrij uitbouwen.
- De maximale goothoogte is 4 meter, de maximale bouwhoogte is 9 meter. Voor een hogere goothoogte (+ 3 meter), kan de gemeente goedkeuring verlenen.
- Exclusief ontheffing en vergunningsvrij uitbouwen kan er een woning met een inhoud van ca. 600 m³ worden gebouwd.
- Bijgebouwen zijn tot 60 m² toegestaan.
- Voor andere situering/vorm bouwblok kan de gemeente toestemming verlenen.

Geen zorgen, u zit niet vast aan allerlei regels en eisen van de gemeente. Uit het beeldkwaliteitsplan blijkt dat in principe alle bouwvormen zijn toegestaan in Hoevedorp. Dat zijn twee vliegen in 1 klap: uw droomwoning is binnen handbereik, en staat zeker te weten niet in een saai straatbeeld.

Over Hoevedorp:
Nieuwbouwplan Hoevedorp is prachtig en uniek gelegen aan de rand van Kootwijkerbroek, op de voormalige locatie van Aannemingsbedrijf H. Verhoef. In het plangebied zijn inmiddels de meeste woningen gerealiseerd, variërend in bouwtype en grootte. De kleinschaligheid en landelijke ligging maken het plan bijzonder. De woonwijk is toegankelijk voor jong en oud. In het dorp Kootwijkerbroek zijn openbare voorzieningen aanwezig zoals scholen, kerken, winkels en uiteraard de vrije natuur.
+ Lees meer ›259.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 658 m2


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond
Video