Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Kerkweg (kavel 58) 0ong bouwgrond in KOOTWIJKERBROEK
Mogen wij even uw aandacht? Dat is deze bouwkavel namelijk wel waard! Waarom? Een prachtige ligging, vrij uitzicht over de landerijen, een ruim perceel (ca. 455 m²) én een perfecte zonligging. En dat alles aan een rustige straat, zodat u optimaal kunt genieten van de woonomgeving.

Het bestemmingsplan wat op deze kavel van toepassing is, schetst de volgende kaders:
- Op de kavel mag een woning gerealiseerd worden van ca. 12 x 7,5 meter, exclusief vergunningsvrij uitbouwen.
- De maximale goothoogte is 4 meter, de maximale bouwhoogte is 9 meter. Voor een hogere goothoogte (+ 3 meter), kan de gemeente goedkeuring verlenen.
- Exclusief ontheffing en vergunningsvrij uitbouwen kan er een woning met een inhoud van ca. 600 m³ worden gebouwd.
- Bijgebouwen zijn tot 60 m² toegestaan.
- Voor andere situering/vorm bouwblok kan de gemeente toestemming verlenen.

Geen zorgen, u zit niet vast aan allerlei regels en eisen van de gemeente. Uit het beeldkwaliteitsplan blijkt dat in principe alle bouwvormen zijn toegestaan in Hoevedorp. Dat zijn twee vliegen in 1 klap: uw droomwoning is binnen handbereik, en staat zeker te weten niet in een saai straatbeeld.

Over Hoevedorp:
Nieuwbouwplan Hoevedorp is prachtig en uniek gelegen aan de rand van Kootwijkerbroek, op de voormalige locatie van Aannemingsbedrijf H. Verhoef. In het plangebied zijn inmiddels de meeste woningen gerealiseerd, variërend in bouwtype en grootte. De kleinschaligheid en landelijke ligging maken het plan bijzonder. De woonwijk is toegankelijk voor jong en oud. In het dorp Kootwijkerbroek zijn openbare voorzieningen aanwezig zoals scholen, kerken, winkels en uiteraard de vrije natuur.
+ Lees meer ›199.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 455 m2


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond
Video