Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Koterweg 22 eengezinswoning in BARNEVELD
Heeft u er altijd al van gedroomd om in het centrum te wonen?
Dromen kunnen werkelijkheid worden in deze karakteristieke tweekapper met schuur en diepe achtertuin!

Keuken:
In de keuken proeft u direct de gezellige, huiselijke sfeer van deze woning. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Daarnaast bevindt zich hier de C.V.-ketel en opstelling van het witgoedapparatuur.

Eetkamer:
Vanuit de keuken bereikt u de eetkamer. Deze ideale ruimte geeft u alle gelegenheid om uw maaltijd te nuttigen of een lekker bakje koffie te drinken. Middels de zijkant van de woning betreedt u de hal. Vanuit de hal bereikt u middels trap de 1e verdieping.

Woonkamer:
In de woonkamer is er voldoende ruimte om een gezellige zithoek te plaatsen.
Daarnaast heeft de ruimte een prettig lichtinval dankzij de raampartijen.

Badkamer (begane grond):
Vanuit de keuken bereikt u de badkamer. Deze is geheel betegeld en beschikt over een douche, wastafelmeubel en toilet.

Slaapkamers (1e verdieping):
Op de 1e verdieping treft u 2 slaapkamers aan. Eén van deze slaapkamers is voorzien van een inbouwkast. De andere slaapkamer brengt u naar het balkon welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd.

Tuin:
Wat deze woning o.a. zeer uniek maakt is de diepe achtertuin. Hier bevindt zich een schuur waar u uw fietsen, tuingereedschap e.d. op kunt bergen. De achtertuin (gelegen op het westen) is keurig en verzorgd aangelegd.
Kortom; hier zijn alle ingrediënten aanwezig om heerlijk te genieten van de gezonde buitenlucht!

Woonomgeving:
De woning ligt in hartje centrum van Barneveld. Een fijne plek om de gezelligheid op te zoeken, te winkelen in het centrum of nog even langs een supermarkt te gaan om uw laatste boodschappen te halen.

Bijzondere bepaling:
Gezien de leeftijd van de woning wordt koper in de gelegenheid gesteld onderzoek te doen naar de bouwkundige en milieutechnische aspecten van dit object. Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak komen voor rekening en risico van koper.
+ Lees meer ›252.500 k.k.
Perceeloppervlakte: 255 m2Inhoud: 349 m3Woonoppervlakte: 78 m2Bouwjaar: 1910


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond
360 °
Video