Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Lage Valkseweg 88 woonboerderij in LUNTEREN
JUWEEL VAN EEN WOONHUIS OP EEN PRACHTIGE VRIJE LOCATIE!
Landelijk gelegen, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met GASTENVERBLIJF en diverse bijgebouwen. Perfect object voor het houden van paarden.

Omschrijving:
De woonboerderij ligt op een landelijke, vrije locatie. Mocht u een liefhebber zijn van paarden, auto’s of iets dergelijks; het kan hier allemaal! Het gehele terrein omvat 30.827 m².
Het woonhuis met gastenverblijf is naar eigen ontwerp gebouwd en bestaat in totaal uit 17 kamers waarvan 5 slaapkamers. Hoogwaardige materialen zijn bij de bouw gebruikt. De gevels zijn opgetrokken van handvorm bakstenen met hardhouten kozijnen en de woning is met keramische pannen gedekt.

Ligging:
Op korte afstand van de snelwegen A1, A12 en A30. Kortom een centrale plek!
Deze woonboerderij ligt in de driehoek tussen Barneveld, Lunteren en Wekerom. Middels een eigen toegangsweg vanaf de Lage Valkseweg bereikt u via een gemetselde brug over de beek het toegangshek van het erf.

Woonhuis, entree:
De hoofdentree is voorzien van een garderobe, toilet en een trapopgang. Vanuit deze ruimte zijn de slaapkamer en gastenverblijf bereikbaar.
Het klompenhok doet dienst als zij-entree en garderobe en geeft toegang tot de bijkeuken, open keuken en woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is ingericht met een sfeervolle open haard. U heeft vanuit deze ruimte vrij uitzicht over de weilanden. Optimaal genieten dus!

Bibliotheek/studeerkamer:
Voorheen was deze ruimte een slaapkamer met badkamer. De bibliotheek/studeerkamer is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Slaapkamer:
De slaapkamer beschikt over een inloopkast, een zithoek met gashaard, openslaande deuren naar de tuin, badkamer en fitnessruimte. De badkamer is voorzien van een groot bubbelbad, inloopdouche en een stoomunit, groot wastafelmeubel met marmeren blad en spiegelwand.

Badkamers:
In totaal zijn er 3 badkamers aanwezig. Deze beschikken o.a. over een wastafel, radiator, douche, stoombad en ligbad.

1e verdieping:
Vanuit de hal is via de trapopgang de 1e verdieping bereikbaar. Hier zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Gastenverblijf:
Deze ideale ruimte bestaat uit een ruime slaapkamer met badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een ruime wasruimte aanwezig met witgoedaansluitingen. Op de verdieping is een extra kamer welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Het deels overdekte terras met uitzicht over de tuin maakt het gastenverblijf compleet!

Stalgebouw:
Hier zijn 6 luxe paardenboxen gerealiseerd. Daarnaast is er een wasplaats, voederkeuken met voersilo, verwarmde zadelkamer en een hooi en stro opslagplaats.
Naast het stalgebouw bevindt zich een buitenbak met stapmolen welke in 2000 zijn gebouwd. Geheel voorzien van beregening. De stapmolen is van het merk Belebro, diameter van 20 meter, ruimte voor 6 paarden en computer gestuurd. De buitenbak is geheel gedraineerd en afgewerkt met gecreosoteerd hout. De afdekplaat is belegd met zink.
Achter de wagenloods is een springtuin voor paarden van maar liefst 30 bij 60 meter.

Bijgebouwen:
De grote loods van 290 m² is onderverdeeld in een koetsenstalling, uitloopstal en een ruimte voor landbouwvoertuigen. Daarnaast is er een grote (hooi)zolder met hijsluik en elektrische takel.

Garage, werkplaats en kantoor:
De ruime garage biedt plek voor meerdere auto’s en beschikt over een elektrische deur. De aansluitende werkplaats is ook toegankelijk voor grote voertuigen zoals tractoren. Boven de garage en werkplaats is een kantoor, diverse opslagruimten, toiletten en een ontvangstruimte met bar en podium.

Erf en tuin:
• Het erf is aangelegd met zeer exclusieve bestrating, Scoria Bricks (oude gebakken stenen met een blauw/grijze kleur).
• De tuin is gevarieerd aangelegd met verschillende soorten planten.
• Meerdere terrassen op diverse niveaus zorgen ervoor dat u overal kunt genieten.
• Op diverse punten over het gehele erf zijn water, elektra en datakabels aanwezig.
• Rondom het erf en de weilanden loopt een wandelpad. Achter op het terrein is een rustgebied met een grote vijver. Ook hier is genieten weer gegarandeerd.

Algemeen:
• Alle ramen en deuren zijn uitgevoerd met in de muur weggewerkte rolluiken welke dienen als zonwering en inbraakpreventie.
• Verwarming : CV-ketels (4) en hete luchtverwarming, gashaard en houtkachel.
• Warm water: CV-ketels en boiler.
• Voorzieningen: internet, telefoon, gas, water, elektra, riolering. Tevens aangemeld voor aanleg glasvezel 2018.
+ Lees meer ›1.300.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 30827 m2Inhoud: 4400 m3Woonoppervlakte: 677 m2Bouwjaar: 1978


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond
Video