Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Langshanlaan 34 eengezinswoning in BARNEVELD
Wilt u als woningzoeker ook als eerste op de hoogte zijn van nieuw woningaanbod in de Gemeente Barneveld (nog voordat het op Funda komt)? Schrijf u dan gratis online in op woningmatch.nl

• Uitgebouwd • Keukencheque t.w.v. € 5000,- • Toilet en badkamer zijn gerealiseerd • Berging •
Kortom; een tussenwoning met mogelijkheden! Hoe zou u ‘m inrichten?

Indeling:
De gehele woning is nog naar eigen wens in te richten. Zo krijgt u een keukencheque t.w.v. € 5000,- om uw prachtige droomkeuken uit te zoeken bij Van Ginkel Keukens in Barneveld.
De toilet op de begane grond én de badkamer op de 1e verdieping zijn al voor u gerealiseerd. De geheel betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. Op de begane grond bevindt zich vloerverwarming. Daarnaast treft u in een de woonkamer een solar tube aan, wat zorgt voor extra lichtinval.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De 2e verdieping bestaat uit een multifunctionele ruimte waar uiteraard ook meerdere slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.
Daarnaast beschikt de woning over een eigen berging van 6 m².

Ligging:
- Nabij diverse scholen en kerken
- In de buurt van het Schaffelaarse bos
- Nabij de supermarkt
- Op loopafstand van NS-station Barneveld Zuid
- Snelle fietsverbinding naar het centrum van Barneveld
- Ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen
- Centraal gelegen in Nederland aan Rijksweg A1

Project Roodensteyn:
De naam Roodensteyn doet direct denken aan de rode kleurstelling zoals gedefinieerd in het beeldkwaliteitsplan. ‘Steyn’ slaat terug op de rode steenkleur die hoofdzakelijk gevoerd wordt binnen deze nieuwe wijk.
Voor wat betreft de typeaanduiding van de woningen is voortgeborduurd op de kleur rood. De verschillende woningtypes worden aangeduid met namen die elk een rode bloem representeren.
De nieuwe woonwijk Roodensteyn onderscheidt zich van eerdere fases van Veller II. De Kraal heeft als kenmerkende eigenschap de veelkleurigheid.
Lichtenhoven valt op vanwege de overwegend lichte kleurstelling. Roodensteyn krijgt weer een heel eigen karakter en wordt daarmee als unieke woonwijk gepositioneerd.
Wonen in Roodensteyn betekent leven in de prachtige, nieuwe omgeving. Volledig ontwikkeld volgens de eisen van deze tijd. Waarbij rekening werd gehouden met duurzaamheid. Woongenot voor de lange termijn, dus...
+ Lees meer ›279.500 k.k.
Perceeloppervlakte: 140 m2Inhoud: 459 m3Woonoppervlakte: 125 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond