Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Molenkamp 7 EENGEZINSWONING in KOOTWIJKERBROEK
Bij deze vrijstaande woning met garage heeft u twee parkeerplaatsen voor het parkeren van uw auto.
De woning heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers en een royale badkamer. De tweede verdieping betreft een royale ruimte, ideaal voor het opbergen van uw spullen. Wilt u hier liever een slaapkamer of kantoor realiseren? Ook dat is mogelijk!

Bij deze vrijstaande woning kunnen uw dromen werkelijkheid worden, u kunt de woning geheel naar eigen wens indelen en afwerken! Ziet u uzelf hier al wonen?

De woning wordt in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' gerealiseerd. De nieuwste wijk in Kootwijkerbroek. De wijk voegt in totaal ruim 100 woningen toe in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Door de diversiteit worden alle doelgroepen bediend. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente, de woningstichting en een andere ontwikkelaar gerealiseerd. De materialisatie van de grondgebonden woningen is zorgvuldig gekozen. Door de verschillende gevelstenen wordt het een gevarieerde wijk.

Wonen in nieuwbouwwijk 'Oostbroek' betekent wonen nabij alle voorzieningen zoals de supermarkt, slager, bakker, scholen en andere openbare voorzieningen. Ook zijn de uitvalswegen waaronder de A1 en de A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een centrale ligging!

Nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar! Voor meer informatie zie de projectwebsite https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl.

Beschikbare woningen:
• (senioren) hoekwoningen vanaf €399.950,- VON
• twee-onder-één-kapwoningen vanaf €539.950,- VON
• vrijstaande woningen vanaf €749.950,- VON
• bouwkavels vanaf € 350.000,- VON
Er zijn nog enkele woningen en bouwkavels beschikbaar.

Heeft u interesse of vragen over het nieuwbouwproject? Kijk op https://www.nieuwbouwkootwijkerbroek.nl of neem contact met ons op!
+ Lees meer ›749.950 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 436 m2Inhoud: 688 m3Woonoppervlakte: 177 m2Bouwjaar: 2024


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's