Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Nederwoudseweg 11 woonboerderij in LUNTEREN
Uniek!
Landelijk wonen in deze vrijstaande woning met bedrijfs- en bijgebouwen (totaal ca. 1.570 m²) en “bakhuis” op een perceel van maar liefst 12.620 m²!

Entree/hal:
In de hal bevindt zich de garderobe, toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.
Daarnaast bereikt u vanuit de hal de praktische bijkeuken, slaapkamer, badkamer en woonkeuken.

Bijkeuken:
In de bijkeuken treft u een eenvoudig keukenblok aan. Hier staat eveneens het witgoedapparatuur opgesteld. Daarnaast bevindt er zich een functionele berging waarin de C.V.-ketel staat opgesteld.

Slaapkamer en badkamer (1e verdieping):
Op de begane grond bevindt zich een verzorgde slaapkamer met een uitstekende maatvoering. Deze is voorzien van ideale inbouwkasten. In de prachtige, eigentijdse badkamer ontbreekt het u werkelijk aan niets! Deze beschikt over een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel, vaste kast en designradiator.

Woonkeuken:
Deze gezellige woonkeuken met veel lichtinval biedt u gegarandeerd veel kookplezier!
De keuken is voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Daarnaast bevindt zich in deze ruimte een ideale provisiekast.

Woonkamer:
Een sfeervolle woonkamer met een uniek, vrij uitzicht over de weilanden!
Er bevindt zich tevens een schouw met gashaard, wat het binnen zitten bij regenachtige dagen nog eens extra aantrekkelijk maakt! Kortom; een gezellige ruimte om door te brengen met het gezin, familie of vrienden.

1e verdieping:
Bovengekomen op de 1e verdieping bevinden er zich 4 slaapkamers.
Diverse slaapkamers beschikken over functionele inbouwkasten. Daarnaast bevindt zich op de overloop eveneens bergruimte.

Bedrijfsruimte algemeen:
Naast de woning zijn diverse geschakelde bij- en bedrijfsgebouwen aanwezig met een totale oppervlakte van ca. 1.570 m². Het hoofdgebouw is gebouwd in 2007, de aanbouwen zijn van de jaren ’70 en ’80.
Rondom is veel buitenterrein aanwezig en het object beschikt over maar liefst 3 inritten!
Binnen deze ruimte zijn er diverse vertrekken: bedrijfshal welke op dit moment fungeert als caravanstal-ling, een werkplaats, tuinkamertje en een inpandig “bakhuis”.

Indeling en voorzieningen bij- en bedrijfsgebouwen:
Het hoofdgebouw is gebouwd in 2007 en heeft een afmeting van 19,5 x 60 m. De goothoogte is 3,5 m en de nokhoogte 7 m. Opgetrokken van stalen constructie, betonnen vloer (met opslagput) en voorzien van een geïsoleerd dak. Vanwege de functie als caravanstalling zijn diverse gevels open. Voorzien van verdieping/entresol van 19,5 x 6,5 m.
Aan de voorzijde van het hoofdgebouw bevindt zich het in steen opgetrokken “bakhuis” een aangrenzende opslagruimte (9 x 8 m), een werkplaats met tuinkamer (9 x 8 m) en een carport (7 x 7,5 m).
Aan de zijkant van het hoofdgebouw staat nog een stenen schuur van 9 x 23 m.
Alle opstallen zijn voorzien van metalen dakbedekking (deels geïsoleerd).
Op het dak zijn er 20 zonnepanelen geïnstalleerd met een opbrengst van minimaal 5.000 kWh jaar.

“Bakhuis”:
Het “bakhuis” is voorzien van:
Een neutrale keuken welke beschikt over een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en close-in boiler. Daarnaast bevinden er zich 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. In de berging staat het witgoedapparatuur en de geiser opgesteld. Het “bakhuis” is voorzien van gedeeltelijk dubbel glas, dak- en vloerisolatie.

Buitenterrein:
Het buitenterrein rondom is deels voorzien van grind. Ter hoogte van de caravanstalling is het bestraat en voorzien van buitenverlichting. De woning, het “bakhuis” en de bedrijfsruimte beschikken allen over een eigen inrit vanaf de Nederwoudseweg. Op het buitenterrein staat een carport met daaraan vast een kennel voor 2 dieren/hondenverblijven. Aan de achterzijde van deze carport is een overkapping met uitzicht over de weide.

Tuin rondom en weide:
In de ruime tuin rondom de woning kunt u optimaal genieten van de rust en privacy. In de tuin treft u o.a. een schommel, terras en kunt u diverse zithoekjes creëren om te genieten van de gezonde buitenlucht.
Achter de woning bevindt zich een weiland, ideaal voor het houden van kleinvee! Ook is er een moestuin met een kas aanwezig.

Bestemming:
De woning, een deel van de gebouwen en een deel van het buitenterrein zijn bestemd als BEDRIJF.
Dit deel is bestemd voor bedrijven genoemd in categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.
Onder andere geschikt voor autobedrijven, bouwbedrijven en/of andere productie- en handelsbedrijven.
Het restant heeft de bestemming ‘agrarische grond’. De mogelijkheid bestaat om ca. 1,5 hectare grond bij te kopen.
+ Lees meer ›1.250.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 12620 m2Inhoud: 565 m3Woonoppervlakte: 158 m2Bouwjaar: 1921


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 31 Foto's
Plattegrond
360 °
Video