Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Otelaarseweg 21 landgoed in BARNEVELD
Superlatieven schieten te kort voor Landgoed Otelaar. Want woorden als prachtig, stijlvol en adembenemend kunnen 'De Rentmeester' haast niet omschrijven.

Een korte introductie: Landgoed Otelaar is centraal gelegen nabij de belangrijkste snelwegen en tevens het middelpunt van Nederland. Een perfecte plek voor het landgoed, te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap, met in de nabije omgeving de Barneveldse Beek en het Paradijsbos.

U verkrijgt toegang tot de woning door twee automatisch bedienbare toegangspoorten. De woning heeft een souterrain, begane grond en eerste verdieping. Het totale woonoppervlak bedraagt maar liefst 367 m² met een inhoud van 1.240 m³.

Indeling hoofdgebouw:
Souterrain: welnessruimte, een gezellige biljartuimte en de wijnkelder.
Begane grond: keuken, bibiliotheek (met fantastische vide!), living, masterbedroom (met openslaande deuren naar het terras, en trap naar welnessruimte in het souterrain) en veranda.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers (2 met eigen zolder), een 2e riante badkamer en een separaat 2e toilet.

Het vrijstaande bijgebouw is in dezelfde stijl gebouwd als het hoofdgebouw. Door de gebruiksvriendelijke indeling is dit bijgebouw multifunctioneel.
De ruime begane grond van ca. 91 m² beschikt over een toiletruimte, badkamer en keuken. De verdieping is ca. 50 m². Voorts beschikt het bijgebouw over een parkeerdek voor 2 auto's, schuur en een motor- en camperstalling.

De gehele tuin is omringd door een brede watergang die aangesloten is op de Barneveldse Beek en één is met het omliggende landschap. De prachtig aangelegde natuurlijke zwemvijver geeft u veel rust, ontspanning en comfort.

In deze korte beschrijving hebben wij u geprobeerd een indruk te geven van 'De Rentmeester' op Landgoed Otelaar. Wilt u meer weten, of heeft u wellicht interesse om een bezichtiging in te plannen, neem dan gerust contact op met Henk of Jan Westeneng. Hij kan u alles over dit prachtige landgoed vertellen!
+ Lees meer ›1.895.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 3432 m2Inhoud: 1240 m3Woonoppervlakte: 367 m2Bouwjaar: 2005


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 57 Foto's
Plattegrond
Video