Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Otelaarseweg 21 landgoed in BARNEVELD
Superlatieven schieten te kort voor Landgoed Otelaar. Want woorden als prachtig, stijlvol en adembenemend kunnen 'De Rentmeester' haast niet omschrijven.

Een korte introductie: Landgoed Otelaar is centraal gelegen nabij de belangrijkste snelwegen en tevens het middelpunt van Nederland. Een perfecte plek voor het landgoed, te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap, met in de nabije omgeving de Barneveldse Beek en het Paradijsbos.

U verkrijgt toegang tot de woning door twee automatisch bedienbare toegangspoorten. De woning heeft een souterrain, begane grond en eerste verdieping. Daarnaast is er een vrijstaand bijgebouw aanwezig. Dit bijgebouw is uitermate geschikt voor werken aan huis, als praktijkruimte, maar ook zeker als kangoeroewoning.

Indeling hoofdgebouw
Souterrain: welnessruimte, een gezellige biljartuimte en de wijnkelder.
Begane grond: keuken, bibiliotheek (met fantastische vide!), living, masterbedroom (met openslaande deuren naar het terras, en trap naar welnessruimte in het souterrain) en veranda.
Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers (2 met eigen zolder), een 2e riante badkamer en een separaat 2e toilet.

Vrijstaand bijgebouw, zeer geschikt als kangoeroewoning!
Het vrijstaande bijgebouw is in dezelfde stijl gebouwd als het hoofdgebouw. Het is zeer goed te gebruiken als kangoeroewoning. De ruime begane grond van ca. 91 m² beschikt namelijk al over een toiletruimte, badkamer en keuken. En ook erg prettig: het bijgebouw heeft een eigen entree, ideaal als deze dient als kangoeroewoning. De verdieping is ca. 50 m².
Ook beschikt het bijgebouw over een parkeerdek voor twee auto's, schuur en een motor- en camperstalling.

Tuin
De gehele tuin is omringd door een brede watergang die aangesloten is op de Barneveldse Beek en één is met het omliggende landschap. De prachtig aangelegde natuurlijke zwemvijver geeft u veel rust, ontspanning en comfort.

Kangoeroewonen: samen wonen, samen delen, samen zorgen
Het kangoeroewonen is overgewaaid uit de Scandinavische landen. Het betekent dat meerdere generaties samenwonen in hetzelfde huis, maar toch apart. Elk gezin heeft dus een privéwoning.
Zorgen voor een zieke of hulpbehoevende ouder hoeft niet de enige reden te zijn om te kiezen voor kangoeroewonen. Het huidige zorgstelsel stimuleert ouderen ook om langer zelfstandig te blijven wonen. Een kangoeroewoning is hiervoor een goede oplossing zijn.
Bent u op zoek naar een plek die geschikt is voor kangoeroewonen? Dan moet u beslist een bezichtiging plannen bij Landgoed Otelaar!

In deze korte beschrijving hebben wij u geprobeerd een indruk te geven van 'De Rentmeester' op Landgoed Otelaar. Wilt u meer weten, of heeft u wellicht interesse om een bezichtiging in te plannen, neem dan gerust contact op met Henk Westeneng. Hij kan u alles over dit prachtige landgoed vertellen!
+ Lees meer ›1.750.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 3553 m2Inhoud: 1240 m3Woonoppervlakte: 367 m2Bouwjaar: 2005


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 57 Foto's
Plattegrond
Video