Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Schimmelpenninckstraat 55 appartement in AMERSFOORT
Deels verhuurd, karakteristieke woon-werkobject (belegging/ontwikkeling) in het centrum van Amersfoort. De totale oppervlakte bedraagt 275 m². De begane grond bestaat uit twee winkelruimtes en de 1e en 2e verdieping zijn bestemd voor woonruimte (bijv. kamerverhuur of 2/3 appartementen). Het object heeft een karakteristieke uitstraling en is gelegen op een prachtige locatie (aan ‘fietssnelweg’ richting het Centraal Station) nabij het centrum en de Eem. Een omgevingsvergunning voor het realiseren van twee appartementen op de 1e en 2e verdieping is verleend.

Het bijzondere woon- en beleggingsobject betreft de volgende huisnummers Schimmelpenninckstraat 55B, 55C, 55D en Hooglandseweg-Zuid 14 te Amersfoort.

Ligging
Het fraaie hoekpand bevindt zich op een toplocatie, dichtbij het centrum van Amersfoort. In de nabije omgeving is genoeg te doen: restaurants, winkels, een wandeling door het park. Parkeerplaats Hooglandse-Zuid ligt op nog geen 200 meter afstand van het object, met de mogelijkheid voor elektrisch laden. Het pand is gelegen aan een zeer levendige fietsstraat, richting het centrum en Centraal Station.
De stad Amersfoort heeft momenteel ruim 152.000 inwoners. De verwachting is dat dit aantal in de komende jaren nog zal toenemen. De bevolking is relatief jong en hoog opgeleid. De binnenstad fungeert als koop- en uitgaanscentrum voor een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners. Verwacht wordt dat dit aantal de komende jaren nog zal toenemen. Daarnaast trekt Amersfoort mede dankzij de prachtige, middeleeuwse binnenstad jaarlijks vele toeristen en dagjesmensen uit het hele land.

Indeling
De begane grond is verhuurd aan Herenkapsalon Marrakech en Toko Semarang. De 1e en 2e verdieping waren recent verhuurd op basis van kamerverhuur (4 kamers). Gezien de verleende omgevingsvergunning is transformatie naar twee appartementen mogelijk. Er zijn plannen aanwezig voor realisatie van drie appartementen. Middels een trapopgang komt u terecht op de 1e verdieping, welke is ingedeeld in verschillende kamers. Toilet, keuken en badkamer zijn aanwezig. De 2e verdieping is voorzien van twee ruime woon-/ slaapkamers met keuken en een gezamenlijke badkamer.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 106 m² / Eerste verdieping: 104 m² / Tweede verdieping: 65 m²
Winkelruimte: energielabel A | Woonruimte: energielabel G

Voorzieningen
De begane grond is opgedeeld in drie eenheden (verhuurd aan 2 huurders) met eigen nuts- en toiletvoorzieningen. Op de 1e en 2e verdieping zijn vier woonruimten gerealiseerd, welke zijn voorzien van een eigen keuken en gezamenlijk sanitair (per woonlaag). De twee badkamers zijn voorzien van douche en wasbak.

Algemeen
Bouwjaar 1899

Bestemming
Bestemming 'Gemengd'.
Begane grond: algemene detailhandelsdoeleinden, maatschappelijke voorzieningen.
Verdiepingen: bestemming 'wonen'. Informeer naar de mogelijkheden.

Aanvaarding
In overleg | Inruil onroerend goed bespreekbaar.
+ Lees meer ›825.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 195 m2Inhoud: 925 m3Woonoppervlakte: 171 m2Bouwjaar: 1899


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond
Video