Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. 't Rechtewegje 53nabij bouwgrond in UDDEL
OMSCHRIJVING: Realiseer uw vrijstaande woning op een zeer unieke woonlocatie. Wij bieden u aan deze RUIME BOUWKAVEL (van 2.500 tot 20.000 m²) met eigen inrit in het buurtschap "Meerveld" met vrije uitloopmogelijkheid voor paarden. Geen architectenverplichting. DE OP EN NABIJ HET PERCEEL AANWEZIGE OUDE OPSTALLEN WORDEN DOOR VERKOPER GESLOOPT.

De situatie ter plaatse vraagt om enige uitleg. U kunt daarom voor meer informatie contact opnemen met de eigenaar, de heer T. Luigjes: 06-53395490.

LIGGING: Wonen in alle rust en stilte en genieten van de natuur om u heen; dát kan op deze unieke plek in de directe nabijheid van het Kroondomein. Een heerlijke locatie voor o.a. de paardenliefhebber! Hier bouwt u uw eigen vrijstaande droomhuis, omringd door bos, landerijen en weinig bebouwing in de directe omgeving.

ALGEMEEN:
- Voor specifieke vragen over de bouwmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Apeldoorn, via telefoonnummer 14 055.
- De grootte van het perceel is een geschatte oppervlakte. Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten. Kosten daarvoor komen voor rekening van verkoper.
- Perceel is reeds aangesloten op het riool.
- Perceel krijgt een eigen inrit.
- Bouwvoorschriften woningen: max. inhoud 700 m³, max. goothoogte 4 meter.
- Bouwvoorschriften bijgebouwen: max. goothoogte 3 meter, max. nokhoogte 5 meter.
+ Lees meer ›339.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 2500 m2


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's
Plattegrond