Nieuw
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nieuw Thorbeckelaan 22H appartement in BARNEVELD
Dit appartement betreft een 4-kamerappartement met een woonoppervlakte van 197 m². De 3 slaapkamers hebben allen een uitstekende maatvoering. Daarnaast beschikt het appartement over een berging van 20 m² en een terras van 19 m².

De algehele afwerking, inclusief de keuken en badkamers, zijn geheel naar eigen smaak te verwezenlijken. Het is zelfs mogelijk om de indeling van het appartement te wijzigen. Dit garandeert dat u zal wonen in een appartement zoals er geen ander is! Het appartement is bovendien toekomstbestendig volledig gasloos (het verwarmen van uw woning gebeurt met een lucht/water-warmtepomp die de energie levert om uw woning en het tapwater te verwarmen) en voorzien van zonnepanelen.

Statig en comfortabel wonen in Villa Thorbecke aan de prachtige Thorbeckelaan, de chique entree van Barneveld! Dit unieke complex heeft de uitstraling van één riante villa, het pand bestaat uit zeven ruime appartementen met elk een geheel eigen ontwerp en indeling. De architectuur van de villa straalt een klassieke exclusiviteit uit met name door de rietgedekte gebogen kappen, kleurstelling en het hoogwaardige materiaalgebruik. De locatie van de villa is bovendien erg gunstig, vlakbij het gezellige centrum van het dorp.

Villa Thorbecke bevindt zich op loopafstand van onder andere een supermarkt, gezondheidscentrum en het trein- en busstation. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben zeer royale loggia’s en bij de appartementen op de begane grond is een aangrenzende tuin aanwezig die naar eigen smaak kan worden ingericht. Het complex wordt aan de straatzijde afgezoomd door een haag waardoor eenduidige uitstraling ontstaat en privacy wordt gewaarborgd.
+ Lees meer ›799.000 v.o.n.
Woonlaag: 2 (van 2)Inhoud: 585 m3Woonoppervlakte: 197 m2Bouwjaar: 2021


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 5 Foto's
Plattegrond