Toon zoekfilter
Toon resultaten
 
 
Aanbod
nieuwbouw
projecten

van Westeneng Makelaardij

U VINDT HIER het aanbod met de mooiste nieuwbouwprojecten, opgeleverd en/of nog in ontwikkeling.Houd deze pagina in de gaten voor de mooiste droomkavels en ideale nieuwbouwwoningen in de regio Barneveld. Zit uw droomwoning of -project er niet tussen? Neem gerust contact op en vertel ons uw wensen. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor u als woningzoeker. We helpen u graag! 


Bekijk hieronder de uitgelichte projecten en het aanbod overzicht.

DE HOUTVESTER - STROE


Een markant gebouw in het centrum van Stroe. Het verouderde pand van Machinebouw Jansen, middenin in Stroe, maakt plaats voor een woongebouw met karakter: De Houtvester. De vijftien goed afgewerkte appartementen variëren in grootte van 69 tot 115 m². Met een parkeerplaats in de parkeerkelder, een heerlijke buitenruimte of fijn balkon, de supermarkt aan de overkant en de Stroese heide als achtertuin heeft een appartement in De Houtvester u werkelijk alle wooncomfort te bieden. De stijlvolle architectuur maakt De Houtvester tot een markante verschijning. En dat op zo’n unieke locatie. Welkom in Stroe!

LAANTJE THORBECKE - BARNEVELD


Twee prachtige bouwkavels op een markante locatie, nabij de uitvalswegen en het dorpscentrum, in de entree van Barneveld. Op beide bouwkavels mag een zeer ruime, vrijstaande woning met bijgebouw worden gebouwd.


VILLA THORBECKE - BARNEVELD


Ontdek stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Barneveld. Er zijn nog maar twee appartementen beschikbaar, dus wees er snel bij!

BOUW IS GESTART!

IMMENWEG 18A - LUNTEREN


Droomt u er ook van om uw eigen woning te bouwen? In de stijl die u mooi vindt, met de materialen die u aanspreken, de indeling die voor u het beste is… Op deze prachtig gelegen bouwkavel van 1.820 m² kunt u uw droom waarmaken!

Van € 259.000 tot € 435.000
De HoutvesterSTROE
€ 489.000
Thorbeckelaan 89 nabij - bouwkavelsBARNEVELD
Nog 2 beschikbaar
€ 535.000
Immenweg 18a - bouwkavelLUNTEREN
Nog 1 beschikbaar
Van € 389.000 tot € 829.000
AppartementBARNEVELD