Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultaten
 
 
Aanbod
nieuwbouw
projecten

bij Westeneng Makelaardij

U VINDT HIER het aanbod met de mooiste nieuwbouwprojecten, opgeleverd en/of nog in ontwikkeling.Houd deze pagina in de gaten voor de mooiste droomkavels en ideale nieuwbouwwoningen in de regio Barneveld. Zit uw droomwoning of -project er niet tussen? Neem gerust contact op en vertel ons uw wensen. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor u als woningzoeker. We helpen u graag! 


Nieuwbouwproject 'HAANSCHOTENSTAETE'


De verkoop van nieuwbouwproject 'Haanschotenstaete' is gestart. 


Haanschotenstaete, het exclusieve nieuwbouwproject dat verrijst op de hoek van het Torenplein en de Pastoor Gowthorpestraat en de Langstraat in het bruisende Barneveld. Dit unieke project omvat veertig prachtige appartementen, variërend tussen 50 m² en 140 m² GBO, een parkeerkelder en maar liefst bijna 1.000 vierkante meter aan winkelruimte. De appartementen worden aangeboden in een gevarieerde klasse van Sociaal Koop Laag, Sociaal Koop Hoog en vrije segment. De prijzen variëren van € 260.000,- tot ruim € 700.000,-. Haanschotenstaete omvat de perfecte combinatie van stadse allure en de charme van een dorpse omgeving.

Haanschotenstaete ligt op een steenworp afstand van de kerk en te midden van gezellige winkels en horecagelegenheden. Deze bevoorrechte plek biedt niet alleen luxe appartementen, maar ook een levendige omgeving van het dorp.

Met een eigentijds ontwerp dat zorgvuldig is samengesteld, straalt Haanschotenstaete klasse uit. De veertig appartementen beloven niet alleen comfortabel wonen, maar voldoen ook aan de duurzaamheidseisen. De parkeerkelder zorgt voor praktisch gemak, terwijl de ruime winkelruimte aan de Langstraat de gelegenheid biedt om een winkel te huisvesten.

"Leven in stadse allure, shoppen in dorpse omgeving" vangt de essentie van Haanschotenstaete perfect samen. Hier ervaart u het beste van twee werelden, waar het comfort van een prachtig appartement wordt gecombineerd met de gezelligheid van een sfeervol dorp.

"Haanschotenstaete - uw nieuwe thuis op een unieke locatie in het hart van Barneveld". Van € 260.000 tot € 725.000
AppartementBARNEVELD
Nog 40 beschikbaar