Toon zoekfilter
Toon resultaten
 
 
Aanbod
nieuwbouw
projecten

van Westeneng Makelaardij

U VINDT HIER het aanbod met de mooiste nieuwbouwprojecten, opgeleverd en/of nog in ontwikkeling.Houd deze pagina in de gaten voor de mooiste droomkavels en ideale nieuwbouwwoningen in de regio Barneveld. Zit uw droomwoning of -project er niet tussen? Neem gerust contact op en vertel ons uw wensen. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor u als woningzoeker. We helpen u graag! 


Bekijk hieronder de uitgelichte projecten en het aanbod overzicht.

de hessenhoeve - lunteren


Laat uw woonidealen in vervulling gaan in één van de twee half vrijstaande woningen aan de Hessenweg in Lunteren. De hoeve is onder architectuur ontworpen en wordt gerealiseerd uit hoogwaardige materialen en systemen. U kunt uw woning geheel naar wens af laten werken of de afwerking in eigen beheer uit laten voeren.

LAANTJE THORBECKE - BARNEVELD


Twee prachtige bouwkavels op een markante locatie, nabij de uitvalswegen en het dorpscentrum, in de entree van Barneveld. Op beide bouwkavels mag een zeer ruime, vrijstaande woning met bijgebouw worden gebouwd.


VILLA THORBECKE - BARNEVELD


Ontdek stijlvol en exclusief wonen in het centrum van Barneveld. Er zijn nog maar twee appartementen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Start bouw: zomer 2020.

IMMENWEG 18A - LUNTEREN


Droomt u er ook van om uw eigen woning te bouwen? In de stijl die u mooi vindt, met de materialen die u aanspreken, de indeling die voor u het beste is… Op deze prachtig gelegen bouwkavel van 1.820 m² kunt u uw droom waarmaken!

€ 489.000
Thorbeckelaan 89 nabij - bouwkavelsBARNEVELD
Nog 2 beschikbaar
€ 535.000
Immenweg 18a - bouwkavelLUNTEREN
Nog 1 beschikbaar
Van € 589.000 tot € 619.000
Hessenweg 148 en 148aLUNTEREN
Van € 389.000 tot € 829.000
AppartementBARNEVELD