Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Project: Nieuwbouw Torenplein te Barneveld in BARNEVELD
Appartement in BARNEVELD
Dit appartementencomplex wordt gerealiseerd midden in het centrum van Barneveld. Dit betekent dat alle openbare voorzieningen op loopafstand te vinden zijn.

In het complex bevinden zich drie appartementen (één op de begane grond en twee op de tweede verdieping) en twee studio's (op de eerste verdieping). Bij alle appartementen en studio's hoort een berging die zich op de begane grond bevindt. Het appartement op de begane grond beschikt over een terras, de andere appartementen en studio's zijn voorzien van een balkon. In deze woningen geniet u van een optimaal woongenot.

De appartementen en studio's worden afgewerkt met een keuken en een badkamer die beiden een neutrale kleurstelling hebben. Verder profiteert u in de woningen van vloerverwarming en een warmtepomp. De woning kunt u geheel naar eigen wens kunt in delen en afwerken, ideaal zo wordt het echt uw (t)huis!

De volgende huurvoorwaarden zijn van toepassing
-Oplevering 1 februari 2024
-Huurtermijn is minimaal 1 jaar
-Borg is 2 maandhuren
-Servicekosten € 40,- per maand
-Er zal een huurderscheck worden gedaan waarbij onder andere de financiële gegoedheid wordt getoetst
-Onder voorbehoud van gunning door verhuurder

De genoemde woonoppervlakte en inhoud zijn niet volgens de NEN norm ingemeten. Aan deze afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer › € 0
Inhoud: 90 m3 tot 122 m3Woonopp.: 28 m2 tot 39 m2Bekijk de beschikbaarheid


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 28 Foto's