Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Project: Nieuwbouw Jachtlaan in BARNEVELD
Comfort middenwoningen in BARNEVELD
Nieuwbouwproject Jachtlaan De plek waar straks negen nieuwe woningen verrijzen aan de Jachtlaan / Wildzoom kende in haar toch niet al te lange historie reeds 3 gezichten. Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten heeft zijn best gedaan het vierde gezicht als vanzelfsprekend te laten zijn.

Vroeger was het weiland, landelijk gebied, zoals we dat om en rond Barneveld heden ten dage nog steeds goed kennen. Toen de wijk Zuid-3 werd ontwikkeld werd juist deze plek bestemd om de nog zeer jonge wijk in aanbouw, met veel jonge en opgroeiende kinderen, te voorzien van een basisschool met gymzaal, zoals dat in die tijd gebruikelijk was.

Het gebiedje wordt omringd door de lage woningen, destijds seniorenwoningen geheten, aan de overzijde van de Jachtlaan en de Wildzoom, de herenhuizen gelegen met de achterzijde aan het water, de woningen langs de Wildzoom aan dezelfde zijde en de singel met groene randen. Met name de woningen aan de overzijde zijn een inspiratiebron voor de architect geweest.

Zo zijn ook deze nieuwe woningen vormgegeven. Het is een nieuwe invulling in een bestaande omgeving. Het daagt niet uit, het schreeuwt niet om aandacht, het valt niet uit de toon maar het voegt zich in de bestaande omgeving, alsof het er al jaren staat maar heeft toch een eigen gezicht.

Kenmerken:
- Rustig gelegen
- Grenzend aan waterpartij
- Nabij het centrum van Barneveld
- Parkeergelegenheid op binnenhof

Aardgasloos:
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren gaan alle huishoudens van het aardgas af. In het nieuwbouwproject Jachtlaan wordt dan ook geen gasnet meer aangelegd. Uw woning is aardgasloos en daarmee klaar voor de toekomst!

Dit houdt in dat de woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door standaard geleverde PV-panelen op uw woning. Ook zijn de woningen op de begane grond standaard voorzien van vloerverwarming. Bij goed geïsoleerde woningen hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit, daarom beschikken deze woningen over een balansventilatiesysteem.

Koopsommen vanaf € 260.000,- v.o.n. tot € 369.950,- v.o.n.
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
+ Lees meer › € 260.000 tot € 332.950
Perceelopp.: 131 m2 tot 169 m2Inhoud: 401 m3 tot 452 m3Woonopp.: 101 m2 tot 115 m2Bekijk de beschikbaarheid


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's