Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Project: Nieuwbouw De Hessenhoeve in LUNTEREN
Hessenweg 148 en 148a in LUNTEREN
De Hessenhoeve in Lunteren: 2 half vrijstaande woningen in het buitengebied van Lunteren

Degenen die al in het buitengebied wonen zullen het beamen; de rust en de ruimte van buitenaf wonen geeft je een gevoel van vrijheid en ongedwongenheid. Te midden van boerderijen en landerijen verrijst een hoeve met uitstraling. Laat uw woonidealen in vervulling gaan in één van de twee half vrijstaande woningen aan de Hessenweg in Lunteren. De hoeve is onder architectuur ontworpen en wordt gerealiseerd uit hoogwaardige materialen en systemen. U kunt uw woning geheel naar wens af laten werken of de afwerking in eigen beheer uit laten voeren.


Noorderhoeve - Hessenweg 148
Koopsom casco: € 619.000,- v.o.n.
Perceel: ca. 3.275 m2.
De Noorderhoeve bevindt zich op huisnummer 148. Als u de oprit oprijdt vanaf de Hessenweg bevindt deze half vrijstaande woning zich aan de linkerzijde. Dit is tevens de grootste woning en bezit een kenmerkende gevel aan de voorzijde.

Zuiderhoeve - Hessenweg 148
Koopsom casco: € 589.000,- v.o.n.
Perceel: ca. 2.041 m2.
De Zuiderhoeve bevindt zich op huisnummer 148a. Als u de oprit oprijdt vanaf de Hessenweg bevindt deze half vrijstaande woning zich aan de rechterzijde van het perceel. De voordeur van deze woning is aan de zijkant gesitueert.


Wonen in Lunteren - wonen tussen bossen en weide
De twee woningen bevinden zich aan de Hessenweg in Lunteren. Deze weg slingert door het buitengebied tussen Barneveld en Lunteren. Beide dorpen zijn rijk aan voorzieningen. Ook Ede bevind zich op enkele kilometers afstand.
De omgeving van Lunteren en het dorp zelf hebben iedereen wat te bieden. Neem nu de heerlijke bospaden, de zandpaden tussen de weilanden of de Goudsberg met daarbij het middelpunt van Nederland. En voor een terrasje of het doen van boodschappen is het centrum van Lunteren een uitgelezen plaats.

Lunteren
Lunteranen zijn verbonden met hun plaats en aan elkaar; Lunteren heeft zelfs een eigen vlag en volkslied. De jaarlijks terugkerende evementen, zoals de Oud Lunterse Dag, zijn bekend in de hele regio.

Omliggende plaatsen
Niet alleen Lunteren heeft het nodige te bieden. Ook in de omliggende plaatsen zoals Barneveld en Ede is van alles te beleven. En gaat u er graag op de fiets op uit? Ontdek de uitgestrekte natuur- en buitengebieden op de Veluwe of fiets richting de Gelderse Vallei.

Ligging en bereikbaarheid
Lunteren is vanwege de centrale ligging en de daarbij behorende goede ontsluitingen op het verkeersnetwerk een interessante vestigingsplaats. Vanuit Lunteren is er een snelle aansluitingen op A1, A12, A15 en A30.


Aanbeveling van de makelaar
Het is niet alledaags dat we objecten als deze in de verkoop mogen brengen. Deze twee woningen in het buitengebied van Lunteren zijn fantastische buitenkansjes voor liefhebbers van het buitenleven. En voor de tijd die u binnen doorbrengt; de woningen worden ook nog eens hoogwaardig afgewerkt. Wat wilt u nog meer?
Namens Westeneng Makelaardij,
Henk Westeneng


Disclaimer
De in de verkoopbrochure opgenomen tekeningen van bouwkundige plattegronden, sfeer plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden en artist impressions, zijn uitsluitend bedoeld als indicatie en schematische voorstelling en dienen niet ter bepaling van enig recht. De op tekening aangegeven maatvoering bestaat uit 'circa' maten. Op tekening en artist impression aangegeven (terrein) inrichting dient ter illustratie en wordt niet (mee)geleverd. Op de situatie aangegeven terreininrichting als verharding, verlichting, beplanting et cetera kan na definitieve uitwerking van de plannen nog wijzigen.
+ Lees meer › € 589.000 tot € 619.000
Perceelopp.: 2041 m2 tot 3275 m2Inhoud: 448 m3 tot 470 m3Woonopp.: 118 m2 tot 125 m2Bekijk de beschikbaarheid


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's