Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Project: Nieuwbouw Julianahof in BARNEVELD
Vrijstaande woning in BARNEVELD
Let op: DE INSCHRIJFTERMIJN LOOPT T/M MAANDAG 17 FEBRUARI 2020 17:00 UUR!
U kunt een inschrijfformulier ophalen en vóór de sluitingsdatum inleveren bij Midden Nederland Makelaars (Kampstraat 32 te Barneveld) of Westeneng Makelaardij (Thorbeckelaan 18 te Barneveld).

Julianahof
De projectnaam ‘Julianahof’ is afkomstig van de voormalige Koningin Julianaschool, welke op deze bijzondere plek gevestigd was. Deze basisschool en het oude kinderdagverblijf aan de Iepenhof zal plaats maken voor 13 unieke woningen (twee vrijstaande woningen, zes halfvrijstaande woningen en vijf comfortwoningen). Door de diversiteit in woningtypen wordt het een levendig hof met als doel optimaal woongenot voor de gebruiker.

Bij de architectuur is gekozen voor traditionele hoofdvormen, woningen met een zadeldak, afgedekt met keramische dakpannen. Het gevelmateriaal is wat we in Nederland gewend zijn: baksteen. Máár wel anders dan van de omringende woningen, er is niet gekozen voor standaard rode of gele bakstenen. Maar door een mix van enkele tinten baksteen –genuanceerd wit, rood met donkere tinten - wijken de nieuwe woningen af van wat er al staat. In plaats van ‘alles hetzelfde’ – is gekozen voor een kleurrijk geheel. De ramen wijken iets af van die van de omringende woningen, net even anders – ook nu weer om er een eigen levendige identiteit aan te geven. Omgeving Barneveld is een fijn en gezellig dorp aan de Veluwe. Het centrum is gevuld met vele leuke winkels en restaurants. Door de ligging aan de Veluwe zijn er rondom Barneveld veel plekken waar u optimaal kunt genieten van de Veluwse natuur. Naast de vele voorzieningen is Barneveld erg geschikt om te wonen, werken en natuurlijk recreëren. Er zijn 3 treinstations aan de spoorverbinding “de Valleilijn”. Vanaf het plangebied bent u ook binnen enkele minuten op de A30. Dit is een korte verbinding tussen de rijkswegen A12 en de A1.

Aardgasloos
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het aardgas af moeten. In het nieuwbouwproject Julianahof wordt dan ook geen gasnet meer aangelegd en de woningen zijn ook voorzien van andere duurzame toepassingen. Uw woning is aardgasloos en daarmee klaar voor de toekomst!
Dit houdt in dat de woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door standaard geleverde zonnepanelen op uw woning. Ook zijn de woningen standaard voorzien van triple beglazing en vloerverwarming. Bij goed geïsoleerde woningen hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit, daarom beschikken deze woningen over een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Prijzen
Koopsommen vanaf € 300.000,- v.o.n. tot € 579.950,- v.o.n.
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
+ Lees meer › € 544.950 tot € 579.950
Perceelopp.: 349 m2 tot 376 m2Inhoud: 606 m3 tot 606 m3Woonopp.: 163 m2 tot 163 m2Bekijk de beschikbaarheid


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 7 Foto's