DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG Prins Bernhardstraat 16 EENGEZINSWONING in BARNEVELD
Jaren ’50 tweekapper in centrum van Barneveld

Heerlijk… een jaren ’50 woning met maar liefst vijf (!) slaapkamers. Gelegen in hartje centrum aan een doodlopende, rustige straat. Een fijne gezinswoning in Barneveld met eindeloos veel mogelijkheden om uw paleisje te realiseren. Waar? Aan de Prins Bernhardstraat 16.

Hal
Dat we te maken hebben met een jaren ’50 woning is meteen helder als we via de voorzijde binnenstappen. De trapopgang naar de eerste verdieping is typerend en karakteristiek.
En check meteen even de graniet vloer… Daar kan toch niets tegenop? Halverwege de trap is het geheel betegelde toilet gesitueerd.

Woonkamer
De woonkamer is lang, heeft een gestuct plafond met ingebouwde spots en een sfeervolle haard. Met een lengte van bijna 9 meter is het ideaal om het eetgedeelte erbij te trekken. Vanaf de eethoek kijkt u gezellig weg op de achtertuin.

Keuken
Welkom aan de bar… Je zou het bijna zeggen met zo’n gezellige opening tussen de kamer en de keuken. In dit vertrek is het aangenaam vertoeven tijdens koken en bakken. Sterker nog; partner en of kinderen kunnen gezellig aan het ‘kookeiland’ zitten. Daarbij houdt u ook gemakkelijk contact met uw bezoek in de kamer. Ideaal.
De keuken is uitgerust met goede inbouwapparatuur en keurig onderhouden.

Bijkeuken
Als we onze weg vervolgen komen we in een prachtige bijkeuken waar heel veel bergruimte is gerealiseerd. Hier is tevens plek voor wasmachine, droger en extra koelkast. De stenen vloer is praktisch en gemakkelijk te onderhouden.

1e verdieping
Drie grote slaapkamers treffen we op de eerste verdieping aan. Ook is hier de geheel betegelde badkamer te vinden. Wellicht enigszins gedateerd, maar desondanks nog in goede staat van onderhoud. En met een douchecabine, zwevend wandcloset en wastafel kunt u echt nog wel even vooruit.

2e verdieping
Op de tweede verdieping vindt u de vierde en vijfde (slaap)kamer. Een voorzien van dakkapel, de ander van een dakraam. Heerlijke ruimtes om in te richten als kinderkamer of hobbyruimte.

Tuin
In de tuin, die gaaf bestraat is met passende waaltjes is een mooie stenen berging de plek voor fietsen en gereedschap. Daaraan vast een sfeervolle veranda die door middel van de glazen schuifpui helemaal afgesloten kan worden. Laat de gezellige en eindeloze zomeravonden maar komen. Hier aan de Prins Bernhardstraat zit u helemaal gebakken!
Daarom: van harte welkom om deze leuke woning te bezichtigen!
+ Lees meer ›439.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 253 m2Inhoud: 455 m3Woonoppervlakte: 121 m2Bouwjaar: 1957


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 35 Foto's
Plattegrond
360 °
Video