Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

corona protocol


het protocol van Westeneng

Makelaardij ter bestrijding

van het corona-virus.

het coronavirus heeft een grote impact en ook als makelaarskantoor hebben wij hiermee te maken.


Ons kantoor blijft vooralsnog open en onze werkzaamheden gaan, aangepast, door. Alle afspraken worden, waar mogelijk, omgezet naar telefonische afspraken. Heeft u (milde) gezondheidsklachten, dan vragen wij u thuis te blijven en uw afspraak te annuleren of om te zetten in een telefonische afspraak.


Onderstaand een korte opsomming hoe wij nu te werk gaan:


Bezichtigingen

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk wanneer er geen gezondheidsklachten zijn. De makelaar verleend toegang tot de woning en de kijkers kunnen zelf de woning bezichtigen. De makelaar zal buiten de woning wachten. Na de bezichtiging zal de makelaar telefonisch contact hebben met de kijkers en eventuele vragen bespreken.


VRIJBLIJVEND VERKOOPGESPREK

Ook voor deze afspraken geldt dat deze alleen mogelijk zijn wanneer er geen gezondheidsklachten zijn. Aan de makelaar wordt toegang tot de woning verleend. De makelaar loopt een ronde door de woning en heeft nadien telefonisch contact met de verkoper(s) voor advies.


TAXATIES

Ook opnames voor taxaties kunnen alleen door gaan wanneer er geen gezondheidsklachten zijn. Aan de makelaar wordt toegang tot de woning verleend. De makelaar loopt een ronde door de woning zonder de eigenaar en maakt de benodigde foto’s.


TEKENEN OVEREENKOMST

Omdat we bezoek op kantoor zo veel als mogelijk willen beperken, zullen overeenkomsten thuis getekend worden. Een concept van de overeekomst wordt per mail toegstuurd en de makelaar belt voor een telefonische toelichting. Na akkoord wordt een exemplaar ter ondertekening gemaild of langsgebracht, waarna deze getekend retour kan worden gemaild of gebracht.


eindinsepctie/notaris

Eindinspecties houden we kort en sociale interacties vermijden we. De makelaar zal niet aanwezig zijn bij de overdracht bij de notaris.


NVm open huizen dag

De landelijke NVM Open Huizen Dag van zaterdag 28 maart gaat niet door.


We zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen tot gevolg heb dat er minder persoonlijk contact is, waar wij juist zoveel waarde aan hechten. We nemen deze maatregelen toch, om de juiste zorgvuldigheid te betrachten.


Een deel van onze collega’s werkt thuis. We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven, maar deze situatie zal ongetwijfeld invloed hebben op onze bereikbaarheid en op onze gebruikelijke snelle werkwijze. Wij vragen uw begrip hiervoor.