Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan


Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

ontmoet
de mensen


team westeneng makelaardij 

een ijzersterk en gedreven team


Ons team is de laatste jaren flink uitgebreid: inmiddels zijn we met 10 man sterk.


Jarenlange ervaring en marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. Het zijn de familietrekjes die u in ons gehele team herkent.


jan westeneng

Makelaar


“Ik houd van onroerend

goed én mensen!”“Een groot netwerk,
ook dat is onze kracht”


06-51519541

jan@westeneng-makelaardij.nl


Jan zit al jarenlang in het vak.  De eerste jaren werkte hij als boekhouder in het bedrijf van zijn vader. Sinds 1986 is hij makelaar. Jan houdt van zijn vak. Van onroerend goed, maar misschien wel vooral van mensen.
Als er iets is dat hem elke dag plezier geeft, is het wel het persoonlijke contact. Met veel interesse en betrokkenheid volgt hij de persoonlijke verhalen van opdrachtgevers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Jan de afgelopen jaren een enorm groot netwerk heeft opgebouwd. Een netwerk dat hem als makelaar dagelijks van pas komt.


Henk westeneng

Makelaar/Taxateur 


“Betrokkenheid is een speerpunt,

zo hoort dat in een familiebedrijf”“Meedenken met opdrachtgevers”


06-24870518

henk@westeneng-makelaardij.nl


In 2005 ging Henk de makelaardij in en daar heeft hij nog geen dag spijt van gehad. Henk vindt het prachtig om mensen van dienst te zijn rond een belangrijke beslissing in hun leven: de aan- of verkoop van hun woning. Dat doet hij dan ook met veel plezier en toewijding. En vooral: samen met het team op kantoor. Hij beschouwt de ondersteuning van zijn collega’s als een belangrijke succesfactor. Henk merkt dat opdrachtgevers het waarderen als hij ze aanvoelt en meedenkt. En dat motiveert hem iedere dag weer.


Laurens snel

 Kandidaat makelaar

“tevreden klanten,

dat maakt mij tevreden“het woord onmogelijk komt bij ons niet voor”


06-31928983

laurens@westeneng-makelaardij.nl


Laurens is als makelaar helemaal in zijn element bij  Westeneng Makelaardij. Het bemiddelen bij bedrijfsonroerendgoed, zowel bij het verhuren of verkopen van panden, dát is waar hij zijn voldoending uit haalt. Hij doet niets liever dan zorgen voor een perfecte match tussen vraag en aanbod. 
 De sfeer binnen het team en de contacten met de klanten maken zijn werkplezier compleet.Martijn Cluistra

Bedrijfsmakelaar/Taxateur

“Altijd bereikbaar én
beschikbaar, Dat zijn wij”“geen woorden, maar daden”


06-20598722

martijn@westeneng-makelaardij.nl


Het kon haast niet missen dat Martijn de makelaardij zou ingaan. Tijdens zijn heao-opleiding schreef hij al een scriptie over de relatie tussen hypotheken en makelaardij. Twee jaar later werd hij ingeschreven in het register als makelaar-taxateur. Binnen Westeneng richt hij zich vooral op de bedrijfsmakelaardij. Dat hij is ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed, zegt genoeg. Martijn is helemaal in zijn element als hij kan bemiddelen bij verhuur of verkoop, advies geeft of taxaties uitvoert. Pauline Kok

Assistent makelaar


“Ik neem u graag het werk uit handen”“Klantgericht en enthousiast”


Pauline is assistent makelaar, een enthousiaste en behulpzame kracht op kantoor. Maar, Pauline is meer dan dat. Ze zorgt ervoor dat waargemaakt wordt wat is beloofd. Ze is nauwkeurig, klantgericht en regelt alles tot in de puntjes. 

Pauline draagt zorg voor optimale woningpresentatie, zowel op papier als op internet. Is een woning verkocht, dan stelt ze de koopakte op en regelt alle zaken die dan moeten gebeuren. Kortom: Pauline neemt u het werk uit handen! Hannelore Pladdet

 Secretaresse wonen


​​​​​​​“Opdrachtgevers die enthousiast
zijn over het eindresultaat,
Daar doe ik het voor”“Onze kracht is aandacht”​​​​​​​


Wie contact opneemt met Westeneng Makelaardij, kan Hannelore bijna niet missen. Zij heeft haar vaste plaats achter de balie en is het eerste aanspreekpunt. Als assistente van de makelaars stelt zij onder meer koopaktes op en maakt ze woningpresentaties. Daarvoor bezoekt de woning en tijdens deze opname maakt ze gelijk een video van de woning.

Hannelore geniet van haar werk. Van de contacten met verschillende mensen, het ontwerpen van verkoopbrochures én het teamwork op kantoor. 


heleen van wijngaarden-brons

Secretaresse bedrijfsonroerendgoed

“Een klant positief versteld
doen staan maakt mijn dag”
“Wij laten de opdrachtgever zijn verhaal doen”


Heleen houdt zich vooral bezig met het bedrijfsonroerend goed. Afwisseling gegarandeerd. Ze maakt presentaties op, stelt koop- en huurovereenkomsten op en ondersteunt bij nieuwbouwprojecten en het beheer van bedrijfspanden. Taken waarbij haar hbo-opleiding tot Sociaal Juridisch Dienstverlener goed van pas komt.

Heleen beschikt over juridische kennis waar niet alleen klanten, maar ook collega’s hun voordeel mee doen. Aan Heleen zal het niet liggen. Als teamplayer deelt ze haar kennis graag.


josephine vos

 Secretaresse bedrijfsonroerendgoed

“klanten van a tot z begeleiden,

dat geeft een goed gevoel“Enthousiast en hulpvaardig”


Josephine is als secretaresse van Martijn Cluistra en Laurens Snel actief binnen de afdeling bedrijfsonroerendgoed. Ze stelt koop- en huurovereenkomsten op, maakt presentaties van bedrijfsobjecten en assisteert bij alle voorkomende werkzaamheden.   


Enthousiast en hulpvaardig zijn woorden die Josephine goed omschrijven. Het goed begeleiden van a tot z, dat geeft Josephine een goed gevoel.