Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

"een pand met zóveel meer potentie dan gedacht"

Het was bepaald geen liefde op het eerste gezicht tussen ondernemer Jason Wu en het drie verdiepingen tellende bedrijfspand aan de Energieweg 60-62. Westeneng Bedrijfsmakelaars gaf hem alle tijd om na te denken én kwam met het doorslaggevende idee om met vertrouwen tot kopen over te gaan.


De bijna 40 collega’s van NeoSEM en Suite Seven hebben inmiddels hun draai gevonden op de tweede verdieping, waar een maandenlange transformatie resulteerde in lichte, smaakvol ingerichte ruimtes en een riant dakterras. Een verdieping lager wordt gebruikt als presentatieruimte. En op de begane grond is alle beschikbare ruimte verhuurd aan diverse partijen, dankzij bemiddeling door Martijn Cluistra van Westeneng Bedrijfsmakelaars. Zelf had hij het niet beter kunnen bedenken, vertelt Jason. “Ik bleef maar twijfelen. Zou ik huurders kunnen vinden voor de ruimtes beneden? De koop werd me bovendien afgeraden in mijn omgeving. Maar Martijn wist me te overtuigen met ideeën voor een andere indeling van het complex. Waardoor het voor huurders wél aantrekkelijk werd om hier te ondernemen.”


Een schot in de roos, en achteraf is hij blij dat Westeneng Bedrijfsmakelaars hem in alle rust heeft laten nadenken én de doorslag wist te brengen door creatief mee te denken. “Deze nieuwe plek versterkt onze aantrekkingskracht als online marketingbureau en geeft ruimte aan onze ambities. En dat vinden óók degenen die het me van tevoren afraden!”