Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

hierom
kiest men
westeneng


de ervaringen met

de afdeling

bedrijfsmakelaardij


"kennis van de markt en duidelijkheid."


We kunnen wel zeggen dat we er alles aan doen om ook onze zakelijke opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn of beweren dat we ons uiterste best doen om het proces volledig naar wens te laten verlopen. Maar uiteindelijk gaat het om de opdrachtgevers, wat vinden zij?


We vroegen enkele van onze zakelijke opdrachtgevers hun ervaringen te delen, om zo een beeld
te schetsen van de werkwijze van Westeneng Bedrijfsmakelaardij.

“voordat het op de markt kwam, was de deal al gesloten!”

 
Wim de kwant  •  euroseats"Martijn heeft recent onze bedrijfsgebouwen op De Briellaerd met succes verkocht omdat we voor ons bedrijf een groter pand op Harselaar-Zuid hebben gekocht. Wij hebben voor Westeneng Bedrijfsmakelaardij gekozen omdat ze zeer professioneel te werk gaan. Dit uitte zich in een duidelijke marktanalyse en een goed advies over de manier waarop we het beste onze bedrijfsgebouwen konden verkopen en voor welke prijs. Het resultaat mocht er zijn; voordat het op de markt kwam, was de deal al gesloten!”

“traject en afwikkeling verloopt correct en snel.”

 
hendri van de kamp  •  van de kamp staalconstructie"Bij ons staalconstructiebedrijf hebben we enkele bedrijfspanden voor de verhuur. Recent kwamen er twee beschikbaar. Westeneng Bedrijfsmakelaardij heeft door hun verhuurbemiddeling in korte tijd gezorgd dat de panden schitterend ingevuld werden met twee mooie bedrijven. Het contact is zeer prettig en zowel het traject als de afwikkeling verlopen altijd correct en snel. Buiten de bemiddeling om staan ze ook altijd klaar voor goede service.”

“de duidelijkheid spreekt mij aan.”

 
lammert wilbrink  •  lammert wilbrink commercieel vastgoed b.v."De laatste jaren hebben we ons gezicht in Barneveld en omstreken regelmatig laten zien. Op Briellaerd Noord hebben we diverse bedrijfspanden ontwikkeld welke met succes zijn verkocht of verhuurd. Momenteel verrijst er ook een ontwikkeling met grote bedrijfspanden en bedrijfsunits op Harselaar Zuid. De samenwerking met bedrijfsmakelaar Martijn bevalt me goed. Hij snapt de markt en weet waar behoefte aan is. Zijn duidelijkheid spreekt me aan. Met een ja of nee weet je waar je aan toe bent.”