Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

Taxateurs met verstand van zaken

Taxeren is vakwerk. Maar met alleen modellen en berekeningen is de waarde van uw pand niet vast te stellen. De kernvraag is altijd: hoe realistisch is een geschatte waarde? Als specialist beschikken wij over diepgaande kennis van de zakelijke vastgoedmarkt in de regio Barneveld. Omdat we dagelijks bij transacties en huisvestingsvraagstukken zijn betrokken, kunnen we goed inschatten wat een pand moet opbrengen. Dat maakt onze taxaties extra betrouwbaar.gecertificeerde taxateurs

De bedrijfstaxateurs van Westeneng Makelaardij zijn aangemeld bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit register regelt de onafhankelijkheid en professionaliteit van taxateurs middels gedragsregels, toezicht en tuchtrecht. De kwaliteit van onze gecertificeerde taxateurs blijkt uit het feit dat we ook op de shortlist van de Rabobank staan. Uiteraard taxeren wij ook voor diverse andere zakelijke geldverstrekkers.

Of het doel nu financiering is of bijvoorbeeld een aan-/verkoopbeslissing, u krijgt altijd een goed onderbouwd en representatief taxatierapport dat aan alle eisen voldoet.