Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

taxatie

woning

ga voor zekerheid. 


wat is uw woning waard?

Met een taxatie van uw woning weet u het zeker. Een makelaar kan op basis van zijn of haar marktkennis vrij nauwkeurig de waarde van uw woning bepalen. Maar een waardebepaling van uw woning is geen officiële taxatie.


Soms is een taxatie verplicht

Het kan gebeuren dat de bank of een andere kredietverstrekker, een verzekeraar of de belastingdienst een officiële taxatie van uw woning vereist. U moet dan dus een gecertificeerd taxateur inschakelen. Dan bent u bij ons aan het goede adres: de makelaars van Westeneng Makelaardij zijn gecertificeerd om officiële taxaties van woningen en bedrijfspanden te mogen maken.

Officiële taxatie woning

javascript:void('aea08c')

Als gecertificeerde taxateurs zijn wij aangemeld bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit register regelt de onafhankelijkheid en professionaliteit van taxateurs en legt bepaalde gedragsregels vast, die gehandhaafd worden met toezicht en tuchtrecht.


U krijgt dus zeker een goed onderbouwd en representatief taxatierapport dat aan alle eisen voldoet. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het veeleisende Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI): het keurmerk voor woningtaxaties met als belangrijk doel het verhogen van de betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie van woningtaxaties.


U ziet dat aan onze taxatierapporten. We onderbouwen daarin heel zorgvuldig hoe we tot de uiteindelijk taxatie komen. Zo’n taxatierapport geeft vertrouwen!


Wat kost een taxatie?


U wilt natuurlijk weten wat een waardebepaling woning kost. U betaalt een vaste fee voor onze taxatie, op basis van een heldere offerte vooraf. Geen verrassingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.