Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

verkoop woning

daarom bij dé barneveldse makelaar!


verhuisplannen? Of al een andere woning op het oog?

Dan is het belangrijk dat u uw huidige woning snel en tegen een goede prijs verkoopt.


Met ruim 60 jaar ervaring kunnen wij u daarbij zeker helpen. Daarbij zult u merken dat wij een echt familiebedrijf zijn. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij werken snel en betrouwbaar, en zijn altijd bereikbaar voor een eerlijk en open antwoord op uw vragen. U weet steeds precies waar u aan toe bent.

Hieronder ziet u het stappenplan voor het verkoopproces door Westeneng.

1 eerste gesprek


Wij komen bij u langs om persoonlijk kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. We geven u meteen een inschatting van de waarde van uw woning, op basis van onze ervaring en marktkennis. Aan de hand van deze waarde-inschatting kunnen we in overleg met u een realistische vraagprijs vaststellen. Besluit u inderdaad uw woning via ons kantoor te verkopen? Dan gaan we verder met stap 2.

2 presentatie


We maken een professionele presentatie van uw woning. Er komt een ervaren woningfotograaf langs om aansprekende foto’s te maken. Een van onze assistent-makelaars komt de woning bekijken, zodat zij een wervende presentatietekst kan schrijven. Zij kent de woning dan persoonlijk en kan bij eventuele aanvragen de juiste indruk van uw woning overbrengen aan potentiële kopers. Bovendien laten we uw woning inmeten en ontwikkelen we overzichtelijke plattegronden.

3 woningmatch!


Een nieuwe woning matchen wij eerst met de woningzoekers van ons matchsysteem Woningmatch. Dit gebeurt ruim voor plaatsing op Funda, zodat matchende zoekers de tijd hebben om de woning te bezichtigen en evt. een bieding te doen. Is de woning na een aantal werkdagen niet (onder voorbehoud) verkocht, dan wordt de woning alsnog op Funda.nl en onze eigen website aangeboden.

4 bezichtiging


Als zich potentiële kopers melden via bijvoorbeeld Woningmatch of Funda begeleiden wij de kijkers persoonlijk tijdens een bezichtiging. We nemen de tijd om de kijker uitgebreid rond te leiden. Na afloop krijgt u natuurlijk snel verslag van het verloop van de bezichtiging. Komt het tot een bieding, dan behartigen wij uw belangen in de onderhandeling en geven wij u eerlijk en onderbouwd advies. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor uw woning, dan wordt er door de makelaar, in overleg met u, een plan van aanpak gemaakt. Heeft vragen over de gang van zaken? Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend (met uitzondering van zondag).

5 de verkoop


Komt er overeenstemming over de prijs en de voorwaarden, dan stellen wij een koopovereenkomst op. We bespreken deze met u en de koper en maken een afspraak op ons kantoor, voor de ondertekening. Uw woning is zo goed als verkocht!

6 overdracht


Voordat de overdracht plaatsvindt, controleren wij alle notariële stukken. Ook inspecteren we samen met u en de toekomstige bewoners nog één keer de woning en nemen we de meterstanden op. Is alles in orde, dan kan de officiële overdracht plaats vinden bij de notaris.