Verkoop uw woning met Westeneng
Download het stappenplan
Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

7 luxe, riante koopappartementen


villa thorbecke


Aan de Thorbeckelaan in Barneveld komt binnenkort in verkoop 'Villa Thorbecke'. Een luxe villa met maar liefst zeven appartementen vanaf ca. 120 m² t/m 210 m². Een exclusief project waarin luxe en kleinschaligheid bij elkaar komen. De villa heeft een klassieke en hoogwaardige uitstraling en zal met aandacht voor details en kwaliteit verder worden ontworpen.


Wonen aan de Thorbeckelaan

Villa Thorbecke is gelegen op de hoek van de statige Thorbeckelaan en de Groen van Prinstererlaan, op loopafstand van het gezellige centrum van Barneveld. Een fantastische locatie met diverse centrumvoorzieningen in de directe omgeving, waaronder een supermarkt (150m) voor al uw dagelijkse boodschappen.

Villa Thorbecke is bovendien zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en het NS treinstation (ca 500m).  Naast het gemak van allerlei voorzieningen in de nabijheid biedt Villa Thorbecke voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Zo staat u binnen enkele minuten al in Het Schaffelaarse Bos met haar prachtige kasteel, oranjerie en oranjerietuin waar u heerlijk kunt wandelen.


Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden, schrijf u dan in op www.villathorbecke.nl.

Om het ontwerp zo goed mogelijk verder vorm te geven willen we graag uw inbreng meenemen. Ook vinden we het belangrijk om te weten wat uw specifieke woonwensen zijn. Dit kunt u invullen op de website van Villa Thorbecke.