VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dortmundstraat 6A bedrijfsruimte in DEVENTER
Schitterend gelegen bedrijfsunit gesitueerd in de kopgevel van het fraaie nieuwbouwproject ‘De Kade’. Kenmerkend voor dit gebouw is de goede bereikbaarheid, de prachtige zichtlocatie en drie eigen parkeerplaatsen voor de deur. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 178 m² (BVO en verdeeld over twee verdiepingen) en beschikt over een betonnen verdiepingsvloer die naar wens is in te delen. De bedrijfsunit wordt basis afgebouwd door verhuurder (meterkast, elektrische installatie, verlichting, toilet en pantry). Maatwerkafbouw is bespreekbaar.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 89 m² BVO
Eerste verdieping ca. 89 m² BVO

Voorzieningen:
- Overheaddeur
- Betonnen verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen
De bedrijfsunit wordt door verhuur basis afgebouwd met elektrische installatie, verlichting, toilet en pantry. Maatwerkafbouw is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Algemeen:
Naar verwachting wordt het project februari 2023 opgeleverd.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›1.225 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 178 m2Totaal oppervlakte: 178 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's
Plattegrond