VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dortmundstraat 6B bedrijfsruimte in DEVENTER
Te koop en te huur! Een luxe bedrijfsunit op een unieke zichtlocatie, gelegen in de kopgevel van het bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit is al voorzien van een kantoorruimte op de eerste verdieping, een airco unit, systeemplafond, toilet(ten) en een pantry. Daarnaast beschikt u over drie eigen parkeerplaatsen en is er een mantelbuis ten behoeve van het elektrisch laden aangelegd. Door de vele extra’s is dit een perfecte kans!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Onder de trap bevindt zich de toilet. Trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de kantoorruimte, pantry en een eventuele vergader-/opslagruimte.

Vloeroppervlakte
Begane grond ca. 89 m² BVO / Eerste verdieping ca. 89 m² BVO

Voorzieningen
Begane grond: elektrische installatie, verlichting, toilet, dubbele wastafel.
Verdieping: Kantoorruimte met laminaatvloer, split aircounit (t.b.v. verwarming en koeling), wandafwerking, systeemplafonds, LED-verlichting, data/elektra en keuken v.v. inbouwapparatuur.
Opslagruimte achter kantoor met verlichting en wandcontactdozen.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheiddsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
+ Lees meer ›319.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 178 m2Totaal oppervlakte: 178 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond
Video